A meggyilkolt tinilány szülei nem tudják fizetni a temetést - egy jótevő sietett a segítségükre

gyilkosság tinilány szex temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan segítséget kap a meggyilkolt Nancy édesanyja lánya eltemetéséhez. 

A múlt hét végén brutálisan meggyilkolt tini édesanyja nem tudja kifizetni a gyászszertartást. Nancyt feltehetően szexpartnere gyilkolta meg saját laká­sában. Megverte és elvágta a torkát. A rendőrség egy ázsiai férfit keres. Ha ez még nem lenne elég szörnyűség, máris itt van az eset kapcsán a következő megdöbbentő részlet. Nancy családjának nincs elég pénze ahhoz, hogy rendezni tudják a temetés költségiet. A család egyik közeli ismerőse szerint több mint kétszázezer forint hiányzik még a szertartáshoz. A Borsnál jelentkezett egy temetkezési vállalkozó, aki átvállalná a költsé­geket.

Nancy Davis Forrás: Facebook

"A hamvak mobil szórását vállaljuk, és állnánk a hamvasztás költségeit is" – tudtuk meg Rózsa Ferenc cégtulajdonostól. Elmondása szerint őt is megrázta a fiatal lány halála. "Már maga a tény is borzasztó, hogy ilyen fiatalon ment el. A körülmények és az elkövetés módja még inkább elszomorító. Nekem is van egy lányom, belegondolni is rettenetes, mit érezhet most Nancy édesanyja" – tette hozzá Rózsa Ferenc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.