Ilyen egy igazi kalandor kutya

Forrás: thiswildidea.com -
kutya kalandor cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maddie, a mentett kutyus gazdájával, Theron Humphrey-val utazza át Amerikát. A fotós gazdi szupercuki képeket készített kis kedvencéről. 

Miután Therom elhozta a menhelyről Maddie kutyát, hamar összeszoktak, az eb gyorsan szocializálódott. Azóta elkezdték körbeutazni Amerikát, legtöbbször motoron hasítanak.

Forrás: thiswildidea.com

Mikor a gazdi a motorral szeli az utat, Maddie az oldalkocsiban ücsörög. Van, hogy egy hatalmas virágos réten pózol, igazi profi módjára. Így:

Forrás: thiswildidea.com

Van, hogy a hősies kalandornak is meg kell pihenni:

Forrás: thiswildidea.com

Hát van nála cukibb?

Tragédia! Súlyos veszteség érte Whoopi Goldbergethttp://www.life.hu/news/20150513-whoopi-goldberg-batyja-varatlanul-elhunyt.htmlAz egész világ azt találgatta, miért hagyta ki a The View című műsort a komikus-színésznő. Most kiderült: egy nem várt családi tragédia szólt közbe.News--Hűha, óriási melleket kapott a Trónok Harca sztárjahttp://www.life.hu/news/20150513-emilia-clarke-a-tronok-harca-sztarja-hatalmas-melleket-kapott-a-terminator-5ben.htmlA Trónok harca nagyon szexi khaleesi-jét, Emilia Clarke-ot mintha kicsit túlphotoshopolták volna a Terminátor 5 filmplakátján.NewsOrigoIlyen még nem volt: Kanye West elmosolyogta magáthttp://www.life.hu/news/20150512-kanye-west-elmosolyogta-magat-egy-kosarlabdameccsen.htmlA rapper véletlenül engedett el egy enyhe vigyorgást – ám amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is ment, amikor végre észbe kapott.News--Elhunyt a világ legtetováltabb hölgye - 2000 tetoválása volt http://www.life.hu/news/20150512-isobel-varley-a-vilag-legtetovaltabb-holgye-78-eves-koraban-elhunyt.htmlIsobel Varley 78 éves korában hunyt el. A nő testét szinte mindenhol tetoválások borították és a tetoválók nagy kedvence volt.News--Budapesten forgat klipet a retrókirályhttp://www.life.hu/news/20150512-budapesten-forgat-klippet-a-hires-enekes-dr-alban.htmlMájus 8-án kezdte új klipjének forgatását Dr. Alban, a retró koronázatlan királya. News--A nap híre! Szemműtét hajtottak végre egy halacskánhttp://www.life.hu/news/20150512-szemmutetet-hajtottak-vegre-egy-halacskan-200-fontert-angliaban.html200 fontért műttette meg aranyhalának a szemét egy szerető gazdi. Az orvosoknak biztos jó szeme volt, mert aprólékos munkára vállalkoztak.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.