Halálos balesetet okozott, majd lemondott a Népszabadság főszerkesztője

lemondás Murányi Marcell Népszabadság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lemondott posztjáról a Népszabadság főszerkesztője miután a sajtóból megtudta, hogy a kerékpáros, akit még március 30-án sodort el autójával a fővárosban, meghalt. 

"Ma reggel, a sajtóból értesültem a megrendítő hírről, hogy időközben elhunyt az a férfi, aki abban a balesetben sérült meg, amelynek részese voltam. A mai napon a Népszabadság főszerkesztői posztjáról lemondtam. Döntésemről tájékoztattam a lap és a kiadó vezetését" - írta rövid közleményében Murányi Marcell.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

A főszerkesztő még március 30-án, a Rottenbiller és az István utca kereszteződésénél sodort el egy kerékpárost, majd továbbhajtott. Murányi Marcellt a Budapesti Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével gyanúsította meg. A BRFK az Origónak megerősítette, hogy a biciklis a baleset után több nappal meghalt, a rendőrség pedig most azt vizsgálja, hogy a halála összefüggésben lehet-e a balesettel.

Medöbbentő ítélet: csupán 10 év börtönt kapott Király Tamás gyilkosahttp://www.life.hu/news/20150512-10-ev-bortonbuntetesre-iteltek-kiraly-tamas-divattervezo-gyilkosat.htmlMég tavaly nyáron döntöttek a híres magyar divattervező gyilkosának ügyében, az ítéletet azonban mindezidáig elhallgatták.NewsMTI/Kollányi PéterTragédia! Hároméves kisgyerek veszítette életét egy bevásárlóközpontbanhttp://www.life.hu/news/20150511-egy-zsolnai-bevasarlokozpontban-halt-meg-egy-haromeves-kisfiu.htmlSzörnyű tragédia történt vasárnap egy zsolnai bevásárlóközpontban – fagerenda dőlt egy hároméves kisfiúra, aki a kórházba szállítás közben életét vesztette. News--Tóth Gabi összebújt mentoráltjávalhttp://www.life.hu/bulvar/20150514-toth-gabi-az-rtl-klub-x-faktor-mentora-enekesno-osszebujos-fotot-posztolt-egykori-mentoraltjaval.htmlAz X-Faktor mentorasszonya a szívén viseli egykori mentoráltjai sorsát, most pedig azt is megmutatta, mennyire.TV + Bulvár--Felére esett vissza az M1 híradójának nézettségehttp://www.life.hu/news/20150514-a-felere-esett-vissza-az-m1-esti-hiradojanak-atlagnezettsege.htmlMárcius 15. óta 332 ezerről 151 ezerre zuhant a fél nyolcas híradó általános nézettsége. Az elvesztett nézők a Duna Tv-n sem jelentek meg.News--Csók-akták! David Duchovny és Gillian Anderson végre megcsókolták egymást!http://www.life.hu/intim/20150513-david-duchovny-es-gillian-anderson-megcsokoltak-egymast-a-szinpadon.htmlÖrülhetnek az X-akták rajongói: végre elcsattant a várva várt csók a két főszereplő között - ráadásul nem is akármilyen körülmények között. Intim--Gesztesi Károly: „Havas részegen akart rámászni Claudiára"http://www.life.hu/bulvar/20150514-gesztesi-karoly-szinesz-szerint-havas-henrik-reszegen-zaklatta-claudiat-amikor-egyutt-vezettek-a.htmlMegdöbbentő dolgokkal vádolja Havas Henriket a színész, aki azon dühödött fel legutóbb, hogy a Tanár úr kritizálta szereplését az Összezárva Friderikusszal című műsorban.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.