Szexuális zaklatás miatt vádat emeltek Robbie Williams és felesége ellen

Forrás: Facebook/Robbie Williams -
Robbie Williams Ayda Field szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexuális zaklatás miatt vádat emeltek Robbie Williams és felesége ellen. Az egyik alkalmazottjuk főleg az asszony viselkedésén akadt ki. 

Néhány hónapot dolgozott a férfi Robbie Williams és felesége alkalmazásában. Állítólag Mrs. Williams sokszor nagyon kevés ruhában mutogatta magát, és kérdezgette a férfit, jól néz-e ki szerinte. Gyakran szexuális életéről is mesélt, illetve a férfit is faggatta.

A férfi Robbie Williamst is beperelte, pedig ellene nem tudott vádakat felhozni, mindössze azt, hogy jogtalanul mondtak fel neki. Nagyjából 6 millió forintnyi kártérítést követel.

Forrás: Facebook/Robbie Williams

Az énekes sajtósa szeint az alkalmazott vádjai alaptalanok, mindössze sértettségből perli volt alkalmazóit.

Harry herceg eszkimó puszikat osztogatott Új-Zélandon! Mi pedig imádjuk érte! http://www.life.hu/news/20150514-harry-herceg-uj-zelandon-ismerkedett-a-helyi-kulturaval.html Harry herceg jó ideje Ausztráliában tölti napjait katonaként. Ezúttal azonban Új-Zélandra is kiruccant, ahol az ottani kulturális szokásokba avatták be a herceget. News -- Egy soroksári buszmegállóban lövöldöztek http://www.life.hu/news/20150514-soroksari-buszmegalloban-lovoldoztek.html Szerdán este a XXIII. kerületi Majori úton egy buszmegállóban kezdett dulakodni két társaság, melynek tagjai már korábban is szóváltásba keveredtek. News Origo A Belvárosban szelfizett a Született feleségek sztárja! http://www.life.hu/news/20150514-max-carver-a-szuletett-felesegek-sztarja-budapesten-szelfizik.html Néhány órája a Parlament előtt fényképezkedett a Született feleségek szexi, fiatal sztárja. News -- Még nincs vége: újabb égszakadások várhatóak http://www.life.hu/news/20150514-a-varhato-idojaras-a-het-masodik-feleben-eso-zapor-es-zivatar.html Nem érdemes eltenni az esőkabátokat! A következő napokban is tartogat még néhány meglepetést az időjárás. News -- Küldj pukit befőttes üvegben! http://www.life.hu/news/20150513-pukit-lehet-kuldeni-befottes-uvegben.html Felbosszantott a főnök? Idegesít a szomszéd? Már megint beszólt az ismerősöd? Küldj nekik pukit befőttes üvegben! News Origo Így kabócázza torkon az egyik japán lány a másikat http://www.life.hu/news/20150513-kabocat-fujnak-egymas-torkaba-egy-japan-musorban.html Két lány próbál egymás szájába juttatni egy kabócát. Nem találunk szavakat. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.