Kim Kardashian csirke Kanye West csibe grafika mesekönyv gyerekkönyv videóklip gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper és a valóságshow-sztár szerelmi története ihlette a gyerekkönyvet, amelyben a fenekéről elhíresült celebmami csibeként jelenik meg.

Már önmagában az is meglepő hír, hogy a sosem mosolygó rapper írt egy gyerekeknek szóló mesekönyvet, amelyet a Bound 2 című sokat emlegetett zeneszáma és videóklipje ihletett, valamint Kanye West és Kim Kardashian szerelmi történetén alapul.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Nem szeretnénk előrevetíteni a feltehetően rendkívül izgalmas sztorit, amelynek főszereplője nem más, mint egy Kanye nevű srác, aki a legmenőbb gyereknek számít az egész városban. De annyit azért még elárulunk, hogy kerül a képbe a rapper felesége és gyermeke anyja, Kim Kardashian. Valahogy így:

"Kim volt a környék legcsinosabb csibéje" - állítja a mesekönyv Forrás: Bound 2Gether

Igen, Kim a szó szoros értelemében egy csirkeként jelenik meg műben, méghozzá Zac Tebbal keze által, akinek egyébként diplomamunkája egy részét képezték a könyv grafikái.

Ilyen még nem volt: Kanye West elmosolyogta magáthttp://www.life.hu/news/20150512-kanye-west-elmosolyogta-magat-egy-kosarlabdameccsen.htmlA rapper véletlenül engedett el egy enyhe vigyorgást – ám amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is ment, amikor végre észbe kapott.News--Kim Kardashian büszke rá, hogy mostohaapja nővé operáltatta magáthttp://www.life.hu/news/20150427-kim-kardashian-buszke-ra-hogy-mostohaapja-nove-operaltatta-magat.htmlKorábban nem nagyon tudtunk arról, hogy a Kardashian-család hogyan reagált Bruce Jenner nővé válására. A legújabb interjúból erre is fény derült.News--Anna Wintour tartotta rettegésben Kim Kardashiant, ezért nem szelfizetthttp://www.life.hu/news/20150506-kim-kardashian-anna-wintour-miatt-nem-szelfizett-a-2015-os-met-galan.htmlA valóságshow-sztár nem mert ellent mondani a Vogue rettegett főszerkesztője kérésének, amely szerint a Met-gálán tilos az önfotózás és a közösségi média használatának bármilyen formája.News--Jeruzsálemben keresztelték meg Kim Kardashian és Kanye West lányáthttp://www.life.hu/news/20150424-kim-kardashian-es-kanye-west-lanyat-jeruzsalemben-kereszteltek-meg.htmlHagyományos szertartás keretein belül keresztelték meg a celebpár kislányát.News--Súlyos árat fizethet a TV2 az Éden Hotel miatthttp://www.life.hu/news/20150514-a-tv2-eden-hotel-eroszak-miatt-sulyos-buntetest-is-kiszabhat-a-csatornara-a-mediahatosag.htmlAz Éden Hotel heves botrányt kavart jelenete miatt a Médiatanács akár 200 milliós bírságot is kiszabhat a TV2-re, felfüggesztheti annak működését, a legrosszabb esetben pedig megszüntetheti a csatornát. A szerv egyébként eddig csak a korhatár-besorolás megsértése miatt büntetett hazai joghatóság alá tartozó valóságshow-t.News--Bréking! Kim Kardashian könyvet ír!http://www.life.hu/news/20150423-kim-kardashian-selfish-cimu-konyve-hamarosan-megjelenik.htmlEz az információ annyira sokkoló, hogy nem is akartuk elhinni. Pedig a celebnő könyve május 5-én jelenik meg.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.