Eltemették Páll Mónikát, a fiatalon elhunyt színésznőt

Forrás: facebook/Páll Mónika -
színésznő temetés Páll Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerettei, barátai, iskolatársai és volt kollégái búcsúztatták pénteken a Farkasréti temetőben Páll Mónikát. 

A fiatal színésznő majd öt éven át harcolt az agydaganattal, április 25-én azonban feladta a küzdelmet. Halála előestéjén így üzent a nyilvánosságnak: "Küzdöttem, de már nem bírta a testem tovább. Az örök élet kapuján most beléptem, kérlek, ne szomorkodjatok sokat miattam. Az élet csodálatos! Becsüljük meg! Én is mindig így gondoltam, én is mindig e szerint cselekedtem. Elbúcsúzom". (A teljes levelet ITT olvashatod el.)

Forrás: facebook/Páll Mónika


„Minden zsigeréből áradt a művészet. Megkérdőjelezhetetlenül.” „A puszta jelenléted is alkalmas volt a legmélyebb sebek gyógyítására is” – hangzott el a búcsúbeszédekben. Ezt köve­tően kedvenc dalait énekelték el hangszeres kísérettel, köztük a Most mú­lik pontosan című Quimby-slágert.

Mónika volt iskolatársai - írja a Bors - búcsúztatójukban hangsúlyozták, tovább viszik a lány örökségét: a szeretet az élet. "Lehet, a koporsódon azt olvassuk: élt 29 évet. De ez a 29 év teljes volt és sugárzó – halhattuk, majd hozzátették: nem az számít, ki hány diplomát szerzett, hány autója van, mennyire gazdag itt a Földön, egy dolog számít csak: mennyit szerettél! Te hamar kijártad ezt az iskolát, és felsőbb osztályba léphettél. Szeretünk!"

Pocsék idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20150515-hetvegere-elromlik-az-idojaras.htmlBorús égbolt, eső, zápor. Ez várható a hétvégére.News--Megtaláltuk a legnagyobb hamburgert – ember legyen a talpán, aki ebbe beleharaphttp://www.life.hu/news/20150515-megtalaltuk-a-legmagasabb-hamburgert-nagyobb-mint-egy-kisgyerek.htmlAz Egyesült Királyság legmagasabb hamburgerét készítette el egy étteremtulajdonos – jó étvágyat!News--Ez most komoly? Kanye West csirkét csinált Kim Kardashianbólhttp://www.life.hu/news/20150515-kanye-west-gyerekeknek-szolo-mesekonyveben-csirkekent-szerepel-kim-kardashian.htmlA rapper és a valóságshow-sztár szerelmi története ihlette a gyerekkönyvet, amelyben a fenekéről elhíresült celebmami csibeként jelenik meg.News--Sokkoló fotósorozat! Walt Disney hősei modern mondanivalóvalhttp://www.life.hu/news/20150515-jeff-hong-walt-disney-hoseirol-keszitett-sokkolo-fotosorozatot-modern-mondanivaloval.htmlEgy New York-i animációs művész, Jeff Hong megdöbbentő fotósorozatot készített Walt Disney hőseivel.News--Súlyos árat fizethet a TV2 az Éden Hotel miatthttp://www.life.hu/news/20150514-a-tv2-eden-hotel-eroszak-miatt-sulyos-buntetest-is-kiszabhat-a-csatornara-a-mediahatosag.htmlAz Éden Hotel heves botrányt kavart jelenete miatt a Médiatanács akár 200 milliós bírságot is kiszabhat a TV2-re, felfüggesztheti annak működését, a legrosszabb esetben pedig megszüntetheti a csatornát. A szerv egyébként eddig csak a korhatár-besorolás megsértése miatt büntetett hazai joghatóság alá tartozó valóságshow-t.News--Katy Perry skorpiónasival ünnepelhttp://www.life.hu/news/20150515-katy-perry-skorpionasival-unnepli-vilagturnejanak-141-allomasat.htmlAz énekesnő éppen Bangkokban van, ahol világturnéjának 141. show-ját ünnepelte egy fincsi skorpiórágcsával.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.