Steve Jobs életre kel

Forrás: AFP/Getty Images/Justin Sullivan -
trailer Michael Fassbender Steve Jobs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent a Steve Jobs-film első trailere, amelyben Michael Fassbender kelti életre az Apple céget megalapító géniuszt.

Lassan négy éve, hogy elhunyt az Apple alapítója, a legendás Steve Jobs, aki nemcsak tudásáról volt ismert, hanem jellegzetes öltözködéséről: a fekete garbóról is. A Danny Boyle (Trainspotting, A part, Gettómilliomos, 127 óra) által rendezett filmnek végre megérkezett az első trailere. Az életrajzi ihletésű filmnek októberre várható az amerikai premierje.

Tudtad?

Steve Jobs a második híresség, akit az amerikaiak feltámasztanának. De ki lehet az első? Ide kattintva megtudhatod!

Így csókol Michael Fassbender

A szexi szívtipró csókját mi is akarjuk! Pont így, pont ott!

Ördög Nóra kávézni hívta Medveczkyt - A táncosnő szerint megalázta a műsorvezetőhttp://www.life.hu/bulvar/20150518-medveczky-ilona-szerint-ordog-nora-megalazta.htmlFriderikusz Sándor az Összezárva Friderikusszal című műsorban próbálta kibékíteni Ördög Nórát Medveczky Ilonával. Sírás lett a vége. TV + Bulvár--Nem vállalta az agyműtétet Sarka Kata http://www.life.hu/drlife/20150518-nem-vallalta-az-agymutetet-sarka-kata.htmlSarka Kata fiatal és egészséges, de nem volt mindig így. A kétgyermekes édesanyát korábban nem kímélték az egészségügyi problémák, egyszer rossz minőségű mellimplantátumot kapott, máskor pedig egy gyulladás miatt majdnem agyműtétet hajtottak végre rajta. Kata eddig soha nem beszélt megpróbáltatásairól.Dr. Life--Britney Spears dominaszerkóban vadul - és jól áll neki!http://www.life.hu/intim/20150518-britney-sperars-dominaszerkoban-vadul-es-jol-all-neki.htmlBritney visszatért! Csaknem olyan dögös, mint volt! IntimAFP"Meghalt Schumacher" - Ízléstelen pletyka terjed az F1-es pilótárólhttp://www.life.hu/news/20150518-schumacher-halalhiret-terjesztik-az-interneten.htmlVannak, akiknek semmi sem szent! Újabb ízléstelen pletyka kapott szárnyra az interneten a kómában fekvő Michael Schumacherrel kapcsolatban, akiről most azt terjesztik, hogy elhunyt. News--Gólyahír! Tatár Csilla babát vár!http://www.life.hu/csalad/20150518-tatar-csilla-terhes.htmlTatár Csilla blogján jelentette be a fantasztikus hírt: még az idén anyuka lesz. Család--Megvillantotta csodás lábait Erős Antóniahttp://www.life.hu/bulvar/20150515-megvillantotta-csodas-labait-eros-antonia.htmlKétgyermekes anyukaként leginkább farmert és kényelmes tornacipőt visel a hétköznapokon Erős Antónia, akit végre szuper miniszoknyában is láthattunk. Alapítványa 10. évfordulója alkalmából megvillantotta csodás lábait!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.