szoptatás nyilvános szoptatás szoptató anya szoptatás a McDonald's-ban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintegy száz nő szoptatott egyszerre a Nyugati téri McDonald's-ban – így tiltakoztak az ellen, hogy két nappal ezelőtt egy biztonsági őr kizavart a gyorsétteremből egy anyát, aki meg akarta szoptatni gyermekét. 

Délelőtt megtartották a flashmobot, amellyel az ellen tiltakoztak a szoptató nők, hogy egy biztonsági őr kizavarta a gyorsétteremből az anyukát, aki meg akarta etetni babáját. Az Orgio információi szerint a megmozduláson mintegy száz nő vett részt, ők először a Nyugati pályaudvarnál gyülekeztek, majd onnan 11 órakor mentek át a mellette található McDolnald's-ba.

Forrás: Life.hu

A helyszínen a cég sajtósa is ott volt, aki így reagált a történtekre: „Ez egy család- és gyermekbarát vállalat, bármelyik anya megszoptathatja a gyermekét bármelyik éttermünkben". A McDonald's vizsgálatot indít az ügyben.

A nap videója: Beatboxra rázza az öreg nénihttp://www.life.hu/news/20150522-beatboxra-tancol-brusszelben-az-idos-neni.htmlEgy beatboxra táncoló idős néni az internet legújabb sztárja. A róla készült videó biztosan mosolyt csal az arcodra!News--Meglepő fordulat az Eurovízión! Boggie esélyei tovább nőhetnek?http://www.life.hu/news/20150522-boggie-eselyei-tovabb-nohetnek-az-eurovizios-dalfesztivalon-ket-versenytarsa-lebetegedett.htmlBoggie két versenytársa is lebetegedett, ami miatt kérdésessé vált a szereplésük a szombati döntőn.News--Sokkoló! Évekig erőszakolta a család lánygyermekeit apa és fiahttp://www.life.hu/news/20150522-verfertozo-kapcsolat-solymaron-evekig-eroszakolta-apa-es-fia-a-csalad-lanygyermekeit.htmlVérfertőzés Solymáron: apa és fia éveken át erőszakolta a család lánygyermekeit! Szörnyű tettükért tizenkét év fegyházra, illetve négy év javítóintézeti nevelésre ítélte őket részben első fokon a Budapest Környéki Törvényszék.NewsThinkstockDöbbenetes! Az utcán köthet ki Faludy György hagyatékahttp://www.life.hu/news/20150522-faludy-gyorgy-kolto-hagyateka-az-utcara-kerulhet-faludy-fanni-eladosodott.htmlEgy 40 négyzetméteres panellakásban tárolja a költőgéniusz személyes ereklyéinek egy részét az özvegye, Faludy Fanny. A relikviák döntő többségének ugyanakkor nincs helye, így félő, hogy azok az utcán kötnek ki.News--Jó hír! Új részekkel jelentkezik a Virágkonyha Halmos Monikávalhttp://www.life.hu/news/20150521-uj-reszekkel-jon-a-lifenetworkon-a-viragkonyha-halmos-monikaval.htmlHamarosan új, izgalmas receptekkel jelentkezik a LifeNetwork műsorán a Virágkonyha, a Life.hu sztárszerzőjével, Halmos Monikával. News--Pécsi Ildikó 75 éves letthttp://www.life.hu/news/20150521-pecsi-ildiko-szineszno-75-eves.htmlMa ünnepli 75. születésnapját Pécsi Ildikó, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.