Csákányi Eszter keményen kritizálta Kulka Jánost

Forrás: InterCom -
Kulka János Csákányi Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csákányi Eszter és Kulka János régóta jó barátok, ezért mindig megmondják egymásnak őszinte véleményüket. 

Közös filmjük, a Swing forgatásán sem kímélte Csákányi Eszter Kulka Jánost. Mindig elmondta véleményét a színésznek, kritikával biztatta, és ez Kulka szerint sokat segített neki karaktere megformálásában. A filmben Kulka egy transzvesztita bártulajdonost alakít. A forgatás elején nehezen ment neki, majd hamarosan belejött a szerepbe.

Meglepő fordulat az Eurovízión! Boggie esélyei tovább nőhetnek?http://www.life.hu/news/20150522-boggie-eselyei-tovabb-nohetnek-az-eurovizios-dalfesztivalon-ket-versenytarsa-lebetegedett.htmlBoggie két versenytársa is lebetegedett, ami miatt kérdésessé vált a szereplésük a szombati döntőn.News--Kidobták a szoptató anyát a Nyugati téri Mekibőlhttp://www.life.hu/news/20150522-penteken-a-nyugati-teri-gyorsetteremben-szoptato-flashmobot-szerveznek.htmlEgy anya engedélyt kért a Nyugati téri McDonald's étteremben, hogy megszoptathassa gyerekét, de a biztonsági őr kitessékelte onnan, főnöke utasítására. Péntekre szoptató anyukák szerveznek flashmobot a gyorsétteremhez. News--Rossz idő lesz egész hétvégén! Esős, borús pünkösd elé nézünkhttp://www.life.hu/news/20150522-rossz-ido-lesz-egesz-hetvegen-esos-borus-lesz-a-punkosd.htmlA hosszú hétvége időjárása sajnos semmilyen szabadtéri programnak nem kedvez. Esős, borús napok várhatóak, néhol napközben is csak 13 fokig melegszik a levegő.News--Megöltek egy egyedül élő asszonythttp://www.life.hu/news/20150521-megoltek-egy-egyedul-elo-asszonyt-fehergyarmaton.htmlMegöltek egy egyedül élő asszonyt az otthonában Fehérgyarmaton - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a rendőrség honlapján csütörtökön.NewsOrigoMeghalt a legendás énekes fiahttp://www.life.hu/news/20150521-meghalt-a-legendas-enekes-mike-oldfield-fia.htmlA rocklegenda, Mike Oldfield fia munkahelyén esett össze és hirtelen meghalt. News--Részegen randalírozott a stúdióban Bill Murrayhttp://www.life.hu/news/20150521-bill-murray-reszegen-esett-le-egy-szekrol-miutan-kiugrott-egy-hatalmas-tortabol-a-letterman-showban.htmlA híres színésznek nehéz volt a tegnap estéje. David Lettarmann utolsó showjának vendége volt, ahol nagyon kitett magáért. Ezután egy másik stúdióban is jelenése volt, ahol már annyira el volt ázva, hogy lezúgott a székről.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.