Hajléktalanként halt meg az egykori szépségkirálynő

Forrás: Thinkstock -
hajléktalan szépségkirálynő Damarys Ruíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy padon találtak rá az egykori szépségkirálynő holttestére. Hajléktalanként, az utcán ért véget élete. 

Damarys Ruíz, az egykori Miss Venezuela 26 évesen lett szépségkirálynő. Sokan dícsérték szépségét és intelligenciáját, mégsem futhatott be nagy karriert testvére miatt, aki féltékeny volt rá, ezért elszakította a világtól.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Bántotta, éheztette, de mikor a nő rendőröket hívott segítségül, nem hittek neki. 2000-ben sikerült először szabadulnia az erőszakos férfitől.

Damarys iskolába se járhatott, nem volt végzettsége, ezért munkát sem talált. Az utcán élte életét tizenöt évig, majd néhány napja elhunyt 68 évesen egy padon.

Chris Brownnak már nem menő a két lábon járás! Helyette futurisztikus gépen gurul!http://www.life.hu/news/20150522-chris-brown-enekes-futurisztikus-gepen-gurult-vegig-canneson.htmlAz énekes nagy feltűnést keltett tegnap Cannes-ban: egy futurisztikus gépen gurult végig a belvároson.News--Megvan, ki ölhette meg Nancythttp://www.life.hu/news/20150522-megvan-ki-olhette-meg-nancyt-az-akacfa-utcaban.htmlNemzetközi elfogatóparancsot adott ki a rendőrség egy kínai férfi ellen, a gyanú szerint ugyanis a 32 éves Yao Gaopeng a felelős az Akácfa utcában meggyilkolt 19 éves lány, Nancy haláláért.NewsOrigo104 évesen elhunyt a magyar művészhttp://www.life.hu/news/20150522-elhunyt-kristoffy-imre-magyar-karmester.htmlHosszú betegség után, 104 évesen elhunyt Kristóffy Imre szalon- és tánczenész, a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. egykori karmestere.News--Bepillanthattunk Aleska dekoltázsábahttp://www.life.hu/news/20150522-aleska-instagram-fotojan-dekoltazst-mutat.htmlAleska legtornász trükkjeitől mindig eláll a szavunk, ezúttal azonban dekoltázsa is felhívta magára a figyelmet. News--A nap videója: Beatboxra rázza az öreg nénihttp://www.life.hu/news/20150522-beatboxra-tancol-brusszelben-az-idos-neni.htmlEgy beatboxra táncoló idős néni az internet legújabb sztárja. A róla készült videó biztosan mosolyt csal az arcodra!News--Rossz idő lesz egész hétvégén! Esős, borús pünkösd elé nézünkhttp://www.life.hu/news/20150522-rossz-ido-lesz-egesz-hetvegen-esos-borus-lesz-a-punkosd.htmlA hosszú hétvége időjárása sajnos semmilyen szabadtéri programnak nem kedvez. Esős, borús napok várhatóak, néhol napközben is csak 13 fokig melegszik a levegő.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.