Doppinghasználattal vádolják Hosszú Katinkát

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka -
dopping Hosszú Katinka sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kanadai szakember felvetése szerint Hosszú Katinka nem megengedett szereket használ. A Magyar Úszószövetség vezetője szerint alaptalanok a vádak. 

A Swimming World Magazine-ban fogalmazták meg a kemény vádakat Hosszú Katalin ellen. A szakértő újságírónak ugyan bizonyítéka nincsen, de szerinte Katinka teste és eredményei már önmagában utalnak a doppinghasználatra, ugyanis ilyen eredményeket nem lehet tiltott szerek nélkül elérni.

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka

Casey Barrett azt is leírja, soha, senki nem volt képes ilyen hosszú versenyidőszakban ennyire kiegyensúlyozottan versenyezni. Szerinte Katinka regenerációs idejének rövidsége és formájának emelkedése is megdöbbentő.

Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség elnöke az Origónak mondta el véleményét. Az Origo cikke folyamatosan frissül, ITT érheted el.

A nap videója: Beatboxra rázza az öreg nénihttp://www.life.hu/news/20150522-beatboxra-tancol-brusszelben-az-idos-neni.htmlEgy beatboxra táncoló idős néni az internet legújabb sztárja. A róla készült videó biztosan mosolyt csal az arcodra!News--Meglepő fordulat az Eurovízión! Boggie esélyei tovább nőhetnek?http://www.life.hu/news/20150522-boggie-eselyei-tovabb-nohetnek-az-eurovizios-dalfesztivalon-ket-versenytarsa-lebetegedett.htmlBoggie két versenytársa is lebetegedett, ami miatt kérdésessé vált a szereplésük a szombati döntőn.News--Döbbenetes! Az utcán köthet ki Faludy György hagyatékahttp://www.life.hu/news/20150522-faludy-gyorgy-kolto-hagyateka-az-utcara-kerulhet-faludy-fanni-eladosodott.htmlEgy 40 négyzetméteres panellakásban tárolja a költőgéniusz személyes ereklyéinek egy részét az özvegye, Faludy Fanny. A relikviák döntő többségének ugyanakkor nincs helye, így félő, hogy azok az utcán kötnek ki.News--Megöltek egy egyedül élő asszonythttp://www.life.hu/news/20150521-megoltek-egy-egyedul-elo-asszonyt-fehergyarmaton.htmlMegöltek egy egyedül élő asszonyt az otthonában Fehérgyarmaton - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a rendőrség honlapján csütörtökön.NewsOrigoNapi szexi! Patrick Schwarzenegger irtó jó pasihttp://www.life.hu/news/20150521-patrick-schwarzenegger-arnold-schwarzenegger-fia-nagyon-szexi-pasi.htmlArnold Schwarzenegger fia ugyanolyan szívtipró lett, mint az apja – a kettő együtt pedig csak hab a tortán.News--Jó hír! Új részekkel jelentkezik a Virágkonyha Halmos Monikávalhttp://www.life.hu/news/20150521-uj-reszekkel-jon-a-lifenetworkon-a-viragkonyha-halmos-monikaval.htmlHamarosan új, izgalmas receptekkel jelentkezik a LifeNetwork műsorán a Virágkonyha, a Life.hu sztárszerzőjével, Halmos Monikával. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.