salSokkoló! Évekig erőszakolta a család lánygyermekeit apa és fia

Forrás: Thinkstock -
vérfertőzés nemi erőszak erőszak zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vérfertőzés Solymáron: apa és fia éveken át erőszakolta a család lánygyermekeit! Szörnyű tettükért tizenkét év fegyházra, illetve négy év javítóintézeti nevelésre ítélte őket részben első fokon a Budapest Környéki Törvényszék.

Saját apjuk és testvérük zaklatta, illetve többször megerőszakolta a család két kiskorú, 12 év alatti lánygyermekeit. A 38 éves solymári apa és 18 éves fia 2006 és 2013 között végezte rendszeresen a megdöbbentő, erőszakos cselekedetet - írja az MTI.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az apa időközben más bűncselekmény miatt börtönbe került, a három testvért pedig nevelőszülőknél helyezték el, de a fiút még ez sem akadályozta meg abban, hogy folytassa borzalmas tettét.

A törvényszék az apát csütörtökön 12 év fegyházra ítélte, a döntés ugyanakkor nem jogerős, mert az ügyész 3 nap gondolkodási időt kért, míg a férfi ügyvédje felmentésért fellebbezett. Fiának 4 évet kell javítóintézetben töltenie. Mivel ez utóbbi ítéletet az érintettek tudomásul vették, az jogerőre emelkedett.

Meglepő fordulat az Eurovízión! Boggie esélyei tovább nőhetnek?http://www.life.hu/news/20150522-boggie-eselyei-tovabb-nohetnek-az-eurovizios-dalfesztivalon-ket-versenytarsa-lebetegedett.htmlBoggie két versenytársa is lebetegedett, ami miatt kérdésessé vált a szereplésük a szombati döntőn.News--Dzsudzsák Balázs miatt dugult be a Lánchídhttp://www.life.hu/news/20150521-dzsudzsak-balazs-a-dinamo-moszkva-focista-a-lanchidon-robbant-le-autojaval.htmlDzsudzsák Balázs valószínűleg sokat csuklott szerda délután, a Dinamo Moszkva sztárfocistája ugyanis az egész Lánchíd forgalmát megbénította autójával. News--Két test, három baba – Nagyon különleges hármasikrek születtekhttp://www.life.hu/news/20150519-nagyon-furcsa-harmasikrek-szulettek.htmlTexasban születtek a nagyon ritka, egypetéjű hármasikrek, Catalina, Ximena és Scarlett, akik közül ketten törzsüknél összenőttek. News--Döbbenetes! Az utcán köthet ki Faludy György hagyatékahttp://www.life.hu/news/20150522-faludy-gyorgy-kolto-hagyateka-az-utcara-kerulhet-faludy-fanni-eladosodott.htmlEgy 40 négyzetméteres panellakásban tárolja a költőgéniusz személyes ereklyéinek egy részét az özvegye, Faludy Fanny. A relikviák döntő többségének ugyanakkor nincs helye, így félő, hogy azok az utcán kötnek ki.News--Súlyos árat fizethet a TV2 az Éden Hotel miatthttp://www.life.hu/news/20150514-a-tv2-eden-hotel-eroszak-miatt-sulyos-buntetest-is-kiszabhat-a-csatornara-a-mediahatosag.htmlAz Éden Hotel heves botrányt kavart jelenete miatt a Médiatanács akár 200 milliós bírságot is kiszabhat a TV2-re, felfüggesztheti annak működését, a legrosszabb esetben pedig megszüntetheti a csatornát. A szerv egyébként eddig csak a korhatár-besorolás megsértése miatt büntetett hazai joghatóság alá tartozó valóságshow-t.News--"Meghalt Schumacher" - Ízléstelen pletyka terjed az F1-es pilótárólhttp://www.life.hu/news/20150518-schumacher-halalhiret-terjesztik-az-interneten.htmlVannak, akiknek semmi sem szent! Újabb ízléstelen pletyka kapott szárnyra az interneten a kómában fekvő Michael Schumacherrel kapcsolatban, akiről most azt terjesztik, hogy elhunyt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.