Hajmeresztő videó: egy nő lemossa az arcát a sminkkel együtt

videó smink nélkül smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretjük a sminkeket, hiszen előnyösebbé tudjuk velük varázsolni az arcunkat. Na de ennyire?!

Egy ázsiai lány videóját már több, mint 3 millióan nézték meg néhány nap alatt, ami nem csoda, mert tényleg megdöbbentő.

Egy vattakorong segítségével távolítja el arcáról a sminket, és változtatja át teljesen magát. Gyakorlatilag a vonásainak fele eltűnik.

A nap videója: Beatboxra rázza az öreg nénihttp://www.life.hu/news/20150522-beatboxra-tancol-brusszelben-az-idos-neni.htmlEgy beatboxra táncoló idős néni az internet legújabb sztárja. A róla készült videó biztosan mosolyt csal az arcodra!News--Csákányi Eszter keményen kritizálta Kulka Jánosthttp://www.life.hu/news/20150522-csakanyi-eszter-kemenyen-kritizalja-kulka-janost.htmlCsákányi Eszter és Kulka János régóta jó barátok, ezért mindig megmondják egymásnak őszinte véleményüket. NewsOrigoDöbbenetes! Az utcán köthet ki Faludy György hagyatékahttp://www.life.hu/news/20150522-faludy-gyorgy-kolto-hagyateka-az-utcara-kerulhet-faludy-fanni-eladosodott.htmlEgy 40 négyzetméteres panellakásban tárolja a költőgéniusz személyes ereklyéinek egy részét az özvegye, Faludy Fanny. A relikviák döntő többségének ugyanakkor nincs helye, így félő, hogy azok az utcán kötnek ki.News--Napicuki! A saját házában neveli gazdája a bébi szamarathttp://www.life.hu/news/20150521-a-sajat-hazaban-neveli-gazdaja-a-bebi-szamarat-akihez-idonkent-a-lo-is-latogatast-tesz.htmlLisa Ginsberg annyira szereti a kis cuki szamarat, hogy a nappalijába is beengedi, sőt időnként még egy nagyobb látogató is benéz hozzájuk.News--Rossz idő lesz egész hétvégén! Esős, borús pünkösd elé nézünkhttp://www.life.hu/news/20150522-rossz-ido-lesz-egesz-hetvegen-esos-borus-lesz-a-punkosd.htmlA hosszú hétvége időjárása sajnos semmilyen szabadtéri programnak nem kedvez. Esős, borús napok várhatóak, néhol napközben is csak 13 fokig melegszik a levegő.News--Dzsudzsák Balázs miatt dugult be a Lánchídhttp://www.life.hu/news/20150521-dzsudzsak-balazs-a-dinamo-moszkva-focista-a-lanchidon-robbant-le-autojaval.htmlDzsudzsák Balázs valószínűleg sokat csuklott szerda délután, a Dinamo Moszkva sztárfocistája ugyanis az egész Lánchíd forgalmát megbénította autójával. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.