Tóth Gabi és Trap kapitány erdőt mentettek

Forrás: Instagram/ Tóth Gabi -
Tóth Gabi természet Trap kapitány erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnek sem eső, sem sár nem állhat az útjába, ha nemes ügyről van szó. Ma ugyanis erdőmentő akcióban vett részt a Tha Shudras társaságában.

Gabi számára nagyon fontos a természet, és a természettel való harmonikus élet. Ezért is csatlakozott a szintén környezetvédő Trap kapitánnyal egy erdőmentő akcióhoz - ahogy a Life.hu azt már korábban megírta.

Csoportkép az erdőmentő akcióról Forrás: Instagram/ Tóth Gabi

Korábban az RTL klub reggeli műsorában meséltek a zenészek a projektről: "Célunk, hogy megmentsük a különböző bolygókat a mi előző bolygóink hibáinak tanulságaiból. Nagyon szép ez a bolygó, viszont szomorúan vettük észre, hogy az emberek nem veszik komolyan a természetet és nem figyelnek arra, amin élnek. Ezért gondoltuk, hogy elindítunk egy erdőmentő akciót, ahova elhívjuk a rajongókat és azokat is, akik nem szeretnek minket" - mondta el Trap kapitány.

"Büszke vagyok rájuk, mert nagyon szép dolog, hogy ilyen nemes ügyek mellé állnak. Szoktak mászkálni az erdőben, és nem mellesleg én is, mert ott tudok kicsit eltűnni és kikapcsolni, eggyé válni magammal” – tette hozzá Gabi.

Megdöbbentő vallomást tett Madonna a vallásról! Most elvetette a sulykot!http://www.life.hu/news/20150523-madonna-vallasa-sajat-bevallasa-szerint-a-ribanckodas.htmlAz énekesnő meglepő képet posztolt Instagram oldalára, melyben vallásaként a ribanckodást jelölte meg.News--Kim Dzsong Un bátyja Eric Clapton koncerten járthttp://www.life.hu/news/20150523-kim-dzsong-un-batyja-eric-clapton-koncerten-jart.htmlNagy feltűnést keltett Londonban Kim Dzsong Chul, aki testőrök gyűrűjében érkezett a Royal Albert Hallba, ahol Eric Calpton koncertjét tartották.News--Megdöbbentő vallomást tett Madonna a vallásról! Most elvetette a sulykot!http://www.life.hu/news/20150523-madonna-vallasa-sajat-bevallasa-szerint-a-ribanckodas.htmlAz énekesnő meglepő képet posztolt Instagram oldalára, melyben vallásaként a ribanckodást jelölte meg.News--J.K. Rowling teljesen kiakadt Matthew Lewis alsónadrágos képeinhttp://www.life.hu/news/20150522-j-k-rowling-teljesen-kiakadt-matthew-lewis-alsonadragos-fotoin.htmlA Harry Potter egykori Nevill Longbottomja, vagyis Matthew Lewis szuper dögös képein kiakadt az írónő – Twitteren kérte meg a színészt, hogy öltözzön fel.NewsAFPMiley Cyrus transzvesztitákkal nyomulhttp://www.life.hu/news/20150522-miley-cyrus-transzvesztitakkal-nyomul.htmlAz énekesnő nagyon boldog, mert végre összespanolhatott kedvenc transzvesztitáival. Szerencsére szokása szerint mindent dokumentált az Instagram oldalán.News--Bréking! Kanye West mekis kajára mosolygotthttp://www.life.hu/news/20150523-kanye-west-mekis-kajara-mosolygott.htmlA borús tekintetű rapper, úgy látszik happy mealt kért a gyorsétterem autós kiszolgálójánál, mert nagyon boldog lett tőle.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.