Brutális: 20 diák akarta megerőszakolni a tanárnőt

Forrás: Thinkstock -
vizsga középiskola nemi erőszak tanárnő puskázás diák támadás Egyiptom Kairó pedagógus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskázáson kapta a pedagógus a tanulókat záróvizsga közben. A fiúk brutális módszerrel próbálták megbosszulni, amiért emiatt kiküldte őket a teremből.

20 tinédzserkorú fiú próbálta megerőszakolni egy tanárnőt Kairóban, Egyiptomban, miután a pedagógus észrevette, hogy puskáznak a záróvizsgán - jelentette több lap, köztük az Emirates 24/7.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A középiskolai tanárnő, miután észrevette a csalást, kiküldte őket az osztályteremből. A fiúk bosszúból a vizsga után megvárták a pedagógust és megtámadták: a hírek szerint letépték a ruháját és megpróbálták megerőszakolni. Végül tanárok és diákok együtt siettek a tanár segítségére, ők szedték le róla a dühös tanulókat.

Az oktatási minisztérium az iskola igazgatóját és helyetteseit felfüggesztette pozíciójukból, amiért nem akarták jelenteni a történteket.

A sörbe köpés, durvább, mint az erőszak - Éden Gábor zokogva akadt kihttp://www.life.hu/bulvar/20150428-eden-gabor-zokogott-loki-miatt.htmlÉden Gábor térden állva zokogott a fürdőben, és azt hajtogatta, ilyet ő sosem tett volna. Nem, abszolút nem az erőszakoskodás miatt borult ki, hanem társai illetlen viselkedésén. TV + Bulvár--Nem szólalhat meg Éden Nóra a nemi erőszak ügyében?http://www.life.hu/bulvar/20150523-nem-szolalhat-meg-eden-nora-a-nemi-eroszak-ugyeben.htmlNem adja le a TV2 a Nórával készített interjút, akit lakótársa szexre akart kényszeríteni az Éden Hotel című valóságshow-ban - írja a Bors. TV + Bulvár--Tornóczky Anita: Itt a bizonyíték, az erőszak nem válogat!http://www.life.hu/bulvar/20150506-tornoczky-anita-szerint-az-eroszak-nem-valogat-peldas-itelet-egy-allatkinzo-ugyeben.htmlTöbb mint 1000 piros szalagos, szolidaritást és támogatást jelző fénykép érkezett a külföldi gazdiktól, akik mind úgy gondolták, hogy egy állatkínzónak börtönben van a helye. Az állatkínzó férfi büntetését a bíróság próbaidőre felfüggesztette.TV + BulvárOrigoNegyvenkét év kóma után meghalt a megerőszakolt nővérhttp://www.life.hu/news/20150518-negyvenket-ev-koma-utan-meghalt-a-megeroszakolt-nover.htmlNegyvenkét év kóma után meghalt az az indiai nővér, aki agykárosodást szenvedett, miután megerőszakolták kórházi munkája közben.NewsThinkstockFizikai erőszak az iskolában: amikor a tanár emel kezet a gyerekrehttp://www.life.hu/csalad/20150114-fizikai-eroszak-az-iskolaban-amikor-a-tanar-emel-kezet-a-gyerekre.html„Embereket ütni helytelen, és a gyerekek is emberek” – hirdeti az Európa Tanács erőszakellenes programjának szlogenje. Ugyan a testi fenyítést néhány éve szigorúan büntetik itthon, egyesek mégis megpróbálkoznak egy-két jól irányzott pofonnal – nemcsak a szülők, de a tanárok közül is. Család--Tanárnők csábítják el a fiatal fiúkat – a szexuális ragadozók mindenhol ott vannakhttp://www.life.hu/csalad/20141119-tanar-diak-viszonyok-kozul-sokban-a-no-az-idosebb-aki-kikezd-a-nala-joval-fiatalabb-fiu.htmlA szexuális ragadozó kifejezést általában férfiakra használjuk, pedig számos olyan nőt is ismerünk, aki különös rafinériával hálózott be nála jóval fiatalabb fiúkat és létesített velük szexuális kapcsolatot. Most összegyűjtöttük a leghíresebb eseteket, ezekben ráadásul tanárnők az elkövetők.CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.