Elég nagy baj lehet belőle, ha állandóan a mobilodat nyomkodod

videó telefon okostelefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb videó készült az állandó okostelefon piszkálásról. Viccesre, de mégis elgondolkodtatóra sikeredett.

Ugye veled is előfordul néha, hogy fájni kezd a nyakad, ha egész nap az Instagramot és a Facebookot tekergeted az okostelefonodon? Belegondoltál már, hogy ha ezt sokáig folytatod, következményei is lehetnek? Ennek a kisfilmnek a készítői igen.

Íme, a tanulságos videó!

Brutális: 20 diák akarta megerőszakolni a tanárnőt http://www.life.hu/news/20150525-20-diak-probalta-megeroszakolni-a-tanarnot-aki-lebuktatta-oket-puskazas-kozben-kairoban.html Puskázáson kapta a pedagógus a tanulókat záróvizsga közben. A fiúk brutális módszerrel próbálták megbosszulni, amiért emiatt kiküldte őket a teremből. News Thinkstock Őrület: virágba borult Budapest belvárosa http://www.life.hu/news/20150524-orulet-viragba-borult-budapest-belvarosa.html 1000 négyzetméteres virágszőnyegbe borult a Március 15. tér, 40.000 virág köszöntötte a rendkívüli nőket. News -- Autóbalesetben életét vesztette a paranoid skizofréniával küzdő csodálatos elme, John Nash http://www.life.hu/news/20150524-john-nash-matematikus-aki-paranoid-skizofreniaval-kuzdoot-es-akirol-az-egy-csodalatos-elme-cimu.html Autóbalesetben életét vesztette John Forbes Nash, a Princeton Egyetem matematikusa, közgazdasági Nobel-díjas, akinek életéről Egy csodálatos elme címmel négyszeres Oscar-díjas film készült. News -- Viharos lesz a tavasz utolsó hete, de szép! http://www.life.hu/news/20150524-idojaras-viharos-lesz-a-tavasz-utolso-hete.html A következő napokban folytatódik a borús, esős idő. Többfelé megerősödik, viharossá is fokozódik a szél. A tavasz utolsó hetében viszont már több napsütés is várható, s akár 27 Celsius-fokig is melegedhet a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. News -- Kinyomta a szemét, és megette a drogos fiú (18+) http://www.life.hu/news/20150524-kinyomta-a-szemet-es-megette-a-drogos-fiu-18.html Hátborzongató drogra hívták fel a figyelmet egy drogellenes konferencián, ami rettenetes dolgokat művel az emberi elmével. Egy konkrét történettel illusztrálták a kábítószer hatását. News -- Európának nem tetszett Boggie dala - Megvan az Eurovíziós Dalfesztivál eredménye! http://www.life.hu/news/20150524-boggie-20-helyen-vegzett-az-eurovizios-dalfesztivalon.html Az oroszok, a svédek és az olaszok gyakorlatilag uralták a mezőnyt, bezsebelték a pontokot Csemer Bogi elől. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.