10 dolog, amit nem tudtál Robbie Williamsről

Forrás: redlemon -
különleges Sziget Fesztivál Robbie Williams popsztár zenész tíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztusban újra Magyarországra látogat a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams! Az őrületesnek ígérkező nyári koncertre hangolódva összegyűjtöttünk 10 érdekes tényt, amit talán még a legnagyobb rajongók sem tudnak Robbie-ról.

Gondoltad volna, hogy Robbie már találkozott földönkívűliekkel? Emellett azt is kiderítettük, mi az énekes szenvedélye, és hogyan ismerte meg a feleségét.

Forrás: redlemon

1. Robbie feleségét, Ayda Fieldet egy vakrandinak köszönheti, amit a közös barátok hoztak össze még 2007-ben. A Take That egykori tagja nemrég viccesen emlékezett vissza arra a bő ruhára, amit Ayda a randin viselt, ugyanis az előnytelen szabás miatt Robbie azt hitte, hogy a lány terhes. Azóta a párnak egy kislánya és egy kisfia is született.

2. Annak ellenére, hogy Robbie évek óta házas, fiatalabb korában nagy nőfaló hírében állt. Összeszűrte a levet többek között Nicole Kidmannel, akivel a Something Stupid című duett során gabalyodtak össze, de hódításai között van Cameron Diaz és a Spice Girls két tagja, Mel C és Geri Haliwell is.

3. Sokan nem is tudják, de Robbie Williams tartja a legtöbb eladott koncertjegy és a legtöbb BRIT zenei díj rekordját. A 2006-os Close Encounters Tour során egy nap alatt több mint 1.600.000 jegyet kapkodtak el a rajongók, ami elég volt ahhoz, hogy az énekes neve bekerüljön a Guiness Rekordok könyvébe.

4. Robbie Williams több albumot adott el az Egyesült Királyságban, mint bármelyik másik brit szólóénekes a történelem során. Több mint 70 millió eladott lemezzel a háta mögött, 2004-ben bekerült a UK Music Hall of Fame-be, miután megszavazták a '90-es évek legnagyobb művészének.

5. Az énekesnek összesen 13 tetoválása van: a hátán a Beatles egyik slágerének címe, az 'All You Need is Love' felirat olvasható, egyik csuklóján a Take That logóját viseli, jobb gyűrűsujjára pedig felesége nevének kezdőbetűje van varrva, mert állítólag folyton elveszíti jegygyűrűjét.

6. 2007-ben Robbie heves vitába keveredett szomszédjával, a Reszkessetek Betörőkből ismert Joe Pescivel, miután a popsztár focista cimborái elállták autóikkal a szomszéd garázsbejáratát. Pesci egy golfütővel akart az autóknak esni, ám Robbie még idejében megakadályozta a zúzást. Az eset után az énekes engesztelésképpen egy 400,000 dolláros Bentleyt ajándékozott Pescinek...

7. 41 éves kora ellenére az énekes nem tud vezetni. Nemrég azt nyilatkozta egy interjúban, hogy már nem is szeretne megtanulni, hiszen a londoni kaotikus közlekedés rászoktatta az állandó taxizásra. Los Angelesben azonban mindenkinek van saját autója, így az Államokban egy limuzint bérel, ami mindig rendelkezésére áll.

8. Robbie-t számos világmárka arcaként láthattuk már: a Reebok, Versace, 7Up, Pepsi, és Nikon brandek mellett nemrégiben szerződést kötött a Royal Coffee-val, ahol George Clooney babérjaira törve James Bondnak öltözve népszerűsíti a kapszulás kávét.

9. Robbie két nagy szenvedélye a foci és a minőségi ruhák, ennek megfelelően üzleti törekvéseit ezen a két területen kamatoztatja. A Port Vale rajongóként nemrégiben részesedést vásárolt a klubban, emellett pedig elindította saját ruhamárkáját, a Farrell-t. A katonai ihletésű ruhadarabok legújabb kollekcióját az énekes egyik legjobb barátja, Olly Murs népszerűsíti.

10. A brit énekes szenvedélyesen rajong a földönkívüliekért, állítása szerint már többször látott UFO-t, sőt, néhány dalát egy-egy harmadik típusú találkozás ihlette. Legújabb ötlete, hogy megvásárolja a Kalifornia mellett található White Rock Islandet és UFO megfigyelő bázist alakít ki rajta.

Tudtad?

A brit fenegyerek Let Me Entertain You című turnéjának budapesti koncertjére a Class FM jóvoltából egy héten át 25 darab páros belépőjegyet nyerhetnek a legszerencsésebb rádióhallgatók, akik így élőben bulizhatnak olyan örökzöld klasszikusokra, mint a Feel, a Come Undone, a Rock Dj, vagy a Millenium.
Napicuki! A saját házában neveli gazdája a bébi szamarathttp://www.life.hu/news/20150521-a-sajat-hazaban-neveli-gazdaja-a-bebi-szamarat-akihez-idonkent-a-lo-is-latogatast-tesz.htmlLisa Ginsberg annyira szereti a kis cuki szamarat, hogy a nappalijába is beengedi, sőt időnként még egy nagyobb látogató is benéz hozzájuk.News--A lógó nyelvű kutyus az internet sztárjahttp://www.life.hu/news/20150519-a-logo-nyelvu-kutyus-a-cuki-zappa-az-internet-sztarja.htmlA cukiságnak már 30.000 Instagram követője van, pedig lóg a nyelve és olyan fura a szeme, de ez senki nem zavar.News--Megtaláltuk a legnagyobb hamburgert – ember legyen a talpán, aki ebbe beleharaphttp://www.life.hu/news/20150515-megtalaltuk-a-legmagasabb-hamburgert-nagyobb-mint-egy-kisgyerek.htmlAz Egyesült Királyság legmagasabb hamburgerét készítette el egy étteremtulajdonos – jó étvágyat!News--Botrány! Lányai szerint megmérgezték a világhírű zenészthttp://www.life.hu/news/20150526-botrany-lanyai-szerint-megmergeztek-b-b-kinget.htmlA blues koronázatlan királya, B.B. King 89 évesen hunyt el. Lányai szerint mérgezés áldozata lett.News--Új névvel nyomul Geri Halliwellhttp://www.life.hu/news/20150525-geri-halliwell-felvette-ferje-christian-horner-vezeteknevet.htmlAz egykori Spice Girls-tag felvette újdonsült Forma-1-es nagyfőnök férjének, Christian Horner vezetéknevét.News--Brutális: 20 diák akarta megerőszakolni a tanárnőthttp://www.life.hu/news/20150525-20-diak-probalta-megeroszakolni-a-tanarnot-aki-lebuktatta-oket-puskazas-kozben-kairoban.htmlPuskázáson kapta a pedagógus a tanulókat záróvizsga közben. A fiúk brutális módszerrel próbálták megbosszulni, amiért emiatt kiküldte őket a teremből.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.