A nap videója: Elképesztő malackodás

cukiság kutya malac gyermek malackodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemfüles malackák egyetlen percet sem szalasztanak el, hogy a gyermekek pajtásaként játsszanak, sőt akár a nagy kutyusban is havert látnak.

Malacgitározást, malacfürdést és egyéb elképesztő mutatványokat láthatunk házimalacoktól abban a videó gyűjteményben, amelyen hatalmasakat kacagtunk.

10 dolog, amit nem tudtál Robbie Williamsrőlhttp://www.life.hu/news/20150526-robbie-williams-vilaghiru-enekesrol-zeneszrol-megtudtunk-tiz-kulonleges-dolgot.htmlAugusztusban újra Magyarországra látogat a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams! Az őrületesnek ígérkező nyári koncertre hangolódva összegyűjtöttünk 10 érdekes tényt, amit talán még a legnagyobb rajongók sem tudnak Robbie-ról.News--Napicuki! A saját házában neveli gazdája a bébi szamarathttp://www.life.hu/news/20150521-a-sajat-hazaban-neveli-gazdaja-a-bebi-szamarat-akihez-idonkent-a-lo-is-latogatast-tesz.htmlLisa Ginsberg annyira szereti a kis cuki szamarat, hogy a nappalijába is beengedi, sőt időnként még egy nagyobb látogató is benéz hozzájuk.News--Hoppá! George Clooney felesége pocsékul főzhttp://www.life.hu/news/20150514-george-clooney-vilagihru-szinesz-felesege-amal-alamuddin-pocsekul-foz.htmlAmióta megnősült George Clooney, szokatlanul bőbeszédű a magánéletét illetően. Legutóbb kikotyogta, hogy libanoni származású felesége, Amal Alamuddin nem tud főzni.News--40 éves lett a pucér szakács - Boldog születésnapot, Jamie Oliver!http://www.life.hu/news/20150527-jamie-oliver-brit-sztarszakacs-szuletesnapjat-unnepli.htmlAz Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb séfje, Jamie Oliver ma ünnepli születésnapját. Isten éltesse!News--Nem jó ötlet vezetés közben zenét hallgatnihttp://www.life.hu/news/20150525-nem-jo-otlet-vezetes-kozben-zenet-hallgatni.htmlEgy izraeli kutatásból kiderült, bármennyire is szeretünk zenét hallgatni vezetés közben, jobb lenne elhagyni ezt a szokást. NewsThinkstockNem jó ötlet vezetés közben zenét hallgatnihttp://www.life.hu/news/20150525-nem-jo-otlet-vezetes-kozben-zenet-hallgatni.htmlEgy izraeli kutatásból kiderült, bármennyire is szeretünk zenét hallgatni vezetés közben, jobb lenne elhagyni ezt a szokást. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.