Ők a világ legbefolyásosabb női

Forrás: AFP/Nicholas Kamm -
Angela Merkel befolyás Forbes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai Forbes listát készített a világ legbefolyásosabb nőiről. Már ötödik éve Angela Merkel áll a dobogó legfelső fokán. 

Nemrég a Forbes magazin számba vette a legbefolyásosabb magyar nőket. ITT olvashatsz róluk, és arról, mi alapján választották ki őket.

Forrás: AFP/Nicholas Kamm

Az amerikai Forbes által összeállított listát ismét Angela Merkel vezeti, immár ötödik éve.

Íme, a legbefolyásosabb nők:

1. Angela Merkel, német kancellár

2. Hillary Clinton, amerikai politikus

3. Melinda Gates, Bill Gates felesége

4. Janet Yellen, az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed elnöke

5. Mary Barra, a General Motors elnök-vezérigazgatója

6. Christine Lagarde, az IMF igazgatója

7. Dilma Rousseff, brazil elnök

8. Sheryl Sandberg, a Facebook egyik vezetője

9. Susan Wojcicki, a YouTube elnök-vezérigazgatója

10. Michelle Obama, amerika first lady-je

40 éves lett a pucér szakács - Boldog születésnapot, Jamie Oliver!http://www.life.hu/news/20150527-jamie-oliver-brit-sztarszakacs-szuletesnapjat-unnepli.htmlAz Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb séfje, Jamie Oliver ma ünnepli születésnapját. Isten éltesse!News--Szeretnél havi 1 milliót keresni? Sétáltass kutyát Londonban!http://www.life.hu/news/20150527-londonban-havi-1-millio-forintot-lehet-keresni-kutyasetaltatassal.htmlA legújabb brit kutatások rátaláltak az álommunkára: a profi kutyasétáltatók ugyanis havi 1 millió forintot simán megkeresnek. Ez pedig jóval több, mint a brit átlagfizetés.NewsThinkstockVölgyesi Gabi: "Úgy mutatkozom, ahogy eddig képernyőn nem"http://www.life.hu/news/20150526-volgyesi-gabi-a-szelfi-egyik-foszereploje.htmlVölgyesi Gabi a Reflektor ma esti adásában, az RTL Klubon először mesél arról, hogy miért vállalta el az RTLII új, Szelfi című videónapló-sorozatának felkérését.News--10 dolog, amit nem tudtál Robbie Williamsrőlhttp://www.life.hu/news/20150526-robbie-williams-vilaghiru-enekesrol-zeneszrol-megtudtunk-tiz-kulonleges-dolgot.htmlAugusztusban újra Magyarországra látogat a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams! Az őrületesnek ígérkező nyári koncertre hangolódva összegyűjtöttünk 10 érdekes tényt, amit talán még a legnagyobb rajongók sem tudnak Robbie-ról.News--Hazatalált Rozsdi, a kutya - Megható videóhttp://www.life.hu/news/20150526-ezert-fontos-a-mikrochip.htmlRozsdás, a kutya egy hónapja veszett el. Gazdái már kezdték feladni a reményt, hogy valaha megtalálják. Végül egy néhány miliméteres kis eszköz, a mikrochip segített, hogy hazakerülhessen. Ugye a te kutyádban már van mikrochip? NewsThinkstockNem jó ötlet vezetés közben zenét hallgatnihttp://www.life.hu/news/20150525-nem-jo-otlet-vezetes-kozben-zenet-hallgatni.htmlEgy izraeli kutatásból kiderült, bármennyire is szeretünk zenét hallgatni vezetés közben, jobb lenne elhagyni ezt a szokást. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.