Közeleg a jó idő

Forrás: Getty Images -
eső időjárás-előrejelzés időjárás-jelentés hőmérséklet napsütés zápor felhőzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön még helyenként számíthatunk esőre, záporra, péntektől azonban már itt a jó idő.

Csütörtökön napközben csökken a felhőzet, így délután előbb az ország nyugati, majd később már a keleti felén is egyre több napsütésre számíthatunk - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Forrás: Getty Images

Eső, záporeső csak elvétve fordul elő. Napközben 19 fok körül alakul a hőmérséklet, késő este 10-15 fok közötti értéket mérhetünk. Pénteken már több napsütésben lesz részünk, csapadék pedig egyáltalán nem várható. A hőmérő higanyszála egészen 21 és 25 fokig kúszhat.

Cukiság a köbön – gyermekek az állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20150527-cukisag-a-kobon-igy-viselkednek-a-gyermekek-az-allatkertben.htmlA kicsik imádják, amikor az állatkertben kalandozhatnak, egy vicces videó pedig azt is megörökítette, hogyan teszik ezt.News--Kovács Laci újabb életveszélyes expedícióra készül – 400 kilométer a forró sivatagbanhttp://www.life.hu/news/20150527-kovacs-laci-xlaci-ujabb-eletveszelyes-expediciora-keszul-400-kilometert-gyalogol-majd-a-forro.htmlKovács Lászlóval tavaly malájziai útja kapcsán beszélgettünk, idén pedig újabb kihívásra készül: egyedül próbálja meghódítani a világ legveszélyesebb sivatagját. Laci, ha kell, saját vizeletét issza majd és szembeszáll a kígyókkal.News--A nap videója: Elképesztő malackodáshttp://www.life.hu/news/20150527-elkepeszto-malackodas-malackakkal-akik-a-gyermekekkel-es-a-kutyakkal-jatszanak.htmlA szemfüles malackák egyetlen percet sem szalasztanak el, hogy a gyermekek pajtásaként játsszanak, sőt akár a nagy kutyusban is havert látnak.News--Döbbenetes! Egy nyilvánosvécén húzta le felesége hamvaithttp://www.life.hu/news/20150527-egy-nyilvanosvecen-lehuzta-felesege-hamvait.htmlEgy japán férfi annyira gyűlölte feleségét, hogy nem volt hajlandó eltemetni, inkább máshogy szabadult meg hamvaitól.NewsThinkstockŐk a világ legbefolyásosabb nőihttp://www.life.hu/news/20150527-ok-a-vilag-legbefolyasosabb-noi.htmlAz amerikai Forbes listát készített a világ legbefolyásosabb nőiről. Már ötödik éve Angela Merkel áll a dobogó legfelső fokán. News--Szeretnél havi 1 milliót keresni? Sétáltass kutyát Londonban!http://www.life.hu/news/20150527-londonban-havi-1-millio-forintot-lehet-keresni-kutyasetaltatassal.htmlA legújabb brit kutatások rátaláltak az álommunkára: a profi kutyasétáltatók ugyanis havi 1 millió forintot simán megkeresnek. Ez pedig jóval több, mint a brit átlagfizetés.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.