Itt a kánikula! Közel 30 fokos napok jönnek

Forrás: Thinkstock -
tavasz időjárás nyár 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hűvös-esős-szeles pünkösdi hosszú hétvége után most a meleg és napsütés imádóinak kedvez az időjárás. 

Az OMSZ előrejelzése szerint szombaton sok napsütés várható, és a vasárnap is csak kicsit lesz ennél borongósabb. A szabadtéri programokat szervezőknek azonban jó tudni, hogy zivatarok bárhol - de főleg nyugaton - előforulhatnak. Aztán igazi kánikula következik hétfőn 26-29, kedden 28-31 fok is lehet.

Forrás: Thinkstock

Liptai Claudia gyászol - Elhunyt egykori nagy szerelmehttp://www.life.hu/news/20150530-liptai-claudia-gyaszol-elhunyt-egykori-nagy-szerelme.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el Claudia régi szerelme. A színésznőt sokkolta a hír. NewsOrigoKözgazdászok a készpénz megszüntetését javasoljákhttp://www.life.hu/news/20150517-kozgazdaszok-a-keszpenz-megszunteteset-javasoljak.htmlA készpénz, a bankjegyek és a pénzérmék forgalomból való kivonását javasolják neves közgazdászok.News--Harry herceg szerint a hadsereg mentette meg őt a teljes elzülléstőlhttp://www.life.hu/news/20150517-harry-herceg-szerint-a-hadsereg-mentette-meg-ot-a-teljes-elzullestol.htmlHarry herceg szerint a hadseregben eltöltött tíz év mentette meg őt a teljes elzülléstől. A brit uralkodó 30 éves unokája üdvösnek tartaná akár a sorkatonai szolgálat újbóli meghonosítását is Nagy-Britanniában. Harry - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, aki az ötödik a brit trónutódlási sorban - tudatta azt is, hogy egyelőre jól érzi magát a bőrében agglegényként.News--20 év múlva kért bocsánatot gyerekkori bántalmazója a férfitól - A Facebookon üzenthttp://www.life.hu/news/20150517-20-ev-mulva-kert-bocsanatot-gyerekkori-bantalmazoja-a-ferfitol.htmlA kis ChadMichael Morrisette-et annyit bántották az osztálytársai, hogy csak akkor mert belépni az osztályterembe, ha valaki elkísérte. A férfi máig nem felejtette el, mi történt vele, ám különös fordulat: egykori fő bántalmazója a Facebookon üzent neki. NewsThinkstockMegtörte a csendet Philip Seymour Hoffman özvegyehttp://www.life.hu/news/20150517-megtorte-a-csendet-philip-seymour-hoffman-ozvegye.htmlMaga alá temette a gyász Philip Seymour Hoffman özvegyét. Az asszony a tragédia óta először szólalt meg.NewsOrigoMásképp kell bejelentkezni a Gmailbehttp://www.life.hu/news/20150516-maskepp-kell-bejelentkezni-a-gmailbe.htmlMegújult a Google e-mail szolgáltatásának bejelentkező felülete, az újítással egyszerűbbé szeretnék tenni a felhasználók dolgát.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.