Britney Spears szívesen fest meztelenül Mariah Carey dalaira

Forrás: AFP -
szoba interjú dal meztelen Mariah Carey vetkőzés szabadidő Britney Spears festés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő kedvenc időtöltése, hogy elvonul a rajzszobájába, leveti ruháját, és Mariah Carey legnagyobb slágereire fest. Vajon mit szól ehhez a díva?

Meglepő titkot árult el Britney Spears arról, mivel tölti legszívesebben a szabadidejét. A popénekesnő egy ausztrál rádiónak adott interjújában árulta el, hogy annyira szereti kolléganője, Mariah Carey hangját és dalait, hogy legutóbb még rajzszobájában (bizony, neki még ilyen is van) is a díva lemezeit hallgatta alkotás közben - úgy, hogy közben még a felsőjét is levette.

Forrás: AFP

Tudtad, hogy Johnny Depp babákat gyűjt?

Hobbija mindenkinek van, ám az nem mindegy, milyen. Míg az átlagember túrázni, olvasni vagy filmet nézni, addig néhány híresség furcsábbnál furcsább kedvteléseknek hódol. Kattints ide értük!
Ez volt Mariah Carey életének legrosszabb élményehttp://www.life.hu/bulvar/20150529-mariah-carey-nicki-minaj-miatt-nem-akar-visszaterni-az-american-idol-tehetsegkutato-musorba.htmlAz énekesnő egy évadon át volt zsűritag Nicki Minaj, Keith Urban és Randy Jackson mellett az American Idolban, azonban már soha többé nem akar visszatérni a tehetségkutató showműsorba.TV + Bulvár--Nem lehet királynő Kanadában Sarolta hercegnő?http://www.life.hu/news/20150604-katalin-hercegne-gyermeke-sarolta-hercegno-nem-lehet-kiralyno-kanadaban.htmlA jelenlegi állás szerint Kanada nem ismeri el uralkodójaként Katalin hercegné és Vilmos herceg 4 hetes gyermekét.NewsAFPBritney Spears dominaszerkóban vadul - és jól áll neki!http://www.life.hu/intim/20150518-britney-sperars-dominaszerkoban-vadul-es-jol-all-neki.htmlBritney visszatért! Csaknem olyan dögös, mint volt! IntimAFPSzex, gyilkosság és boszorkányság - Feltárultak a középkori apácazárda sötét titkaihttp://www.life.hu/news/20150603-sotet-titkok-derultek-ki-egy-asatas-soran-egy-oxfordi-apacazardarol.htmlKorántsem nevezhető unalmasnak és egyhangúnak a 16. században működő littlemore-i zárda lakóinak élete - derült ki egy oxfordi kolostor temetőjében végzett ásatás során.NewsOrigoRég készült ilyen hülye kép Britney Spearsrőlhttp://www.life.hu/trend/20150519-britney-spears-elonytelen-kepe-es-furcsa-grimasza-a-billboard-awards-zenei-dijatado-galan.htmlMi a baj, Britney? Furcsa grimasszal kapták le az énekesnőt a Billborad Awards vasárnapi díjkiosztóján.Trend--Elmaradt a hatalmas földrengés, amelyet Nostradamus jósolthttp://www.life.hu/news/20150529-elmaradt-a-hatalmas-foldrenges-amelyet-nostradamus-josolt-kalifornianak.htmlA világ egyik leghíresebb jövendőmondója, aki Hitler felemelkedésére és a szeptember 11-i terrotámadásra is előre figyelmeztette az emberiséget, hatalmas földmozdulást jósolt Kaliforniának május 28-ára.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.