A makói hivatalban rendszeresen szexeltek

Makó szex hivatal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hivatali dolgozó szexszel ütötte el az időt Makón.

A makói hivatalban dolgozó két alkalmazott az irattárba vonult el rendszeresen szeretkezni. Akkor buktatták le magukat, mikor egy kollégájuk szeme láttára egymást tapogatva indultak szokásos útjukra.

Forrás: Thinkstock

"Két olyan munkatársunkról van szó, akik adminisztratív munkakört töltenek be a hivatalnál, határozott idejű szerződéssel dolgoznak nálunk" -mondta el a Blikknek a hivatal egyik dolgozója. A napilap egy jogi szakértőt megkérdezett, aki szerint ugyanolyan súlyos ez a vétség, mintha ittasan dolgozott volna a két hivatali alkalmazott. A legsúlyosabb büntetés az azonnali elbocsátás.

Ettől habzik a Balatonhttp://www.life.hu/news/20150605-a-balaton-arvaszunyogok-miatt-habzik.htmlSokan arra gyanakodtak, hogy szennyezett a Balaton, ugyanis helyenként habos, olajos uszadék jelent meg. KIderült, mi okozza ezt. NewsOrigoIsteni idő lesz hétvégén!http://www.life.hu/news/20150605-idojaras-a-hetvegen-folytatodik-a-meleg-nyarias-ido.htmlVégre itt a nyár, a következő napokban pedig szuper idő lesz. Vasárnap délután azért nem árt, ha esernyő is van nálad!NewsThinkstockHajóra csajok! A Kékszalag után itt a Kékharisnya vitorlásverseny!http://www.life.hu/news/20150604-hajora-csajok-kekszalag-utan-itt-a-kekharisnya-vitorlasverseny-balatonfoldvaron-julius-11-en.htmlHagyományteremtő szándékkal egy „hiánypótló" vízisport versenyt indít útjára Zsidró Tamás. A sztárfodrász a hazai hobbi-vitorlázó hölgyeket hívja összecsapásra. NewsOrigoNem lehet királynő Kanadában Sarolta hercegnő?http://www.life.hu/news/20150604-katalin-hercegne-gyermeke-sarolta-hercegno-nem-lehet-kiralyno-kanadaban.htmlA jelenlegi állás szerint Kanada nem ismeri el uralkodójaként Katalin hercegné és Vilmos herceg 4 hetes gyermekét.NewsAFPErzsébet királynő halálhírét keltette egy brit újságíróhttp://www.life.hu/news/20150603-erzsebet-kiralyno-halalhiret-keltette-a-bbc-egyik-ujsagiroja-twitteren.htmlA BBC-nél dolgozó nő Twitter-oldalán jelent meg a hatalmas felbolydulást okozó hír, amely az eddigi információk alapján szerint valószínűleg az őrizetlenül hagyott mobiltelefonján tréfálkozó kedves ismerőse műve lehetett.News--Kihagyhatatlan! Stephen Hawking Monty Pythont énekel!http://www.life.hu/news/20150603-stephen-hawking-a-monty-python-galaxy-song-cimu-dalat-enekli.htmlA világhírű fizikus ezúttal is bebizonyította, hogy milyen jó a humora: előadta géphangján a Monty Python Galaxy Song című dalát.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.