Megtámadta, megpróbálta megerőszakolni, majd kirabolta egy ismeretlen a pécsi színésznőt

Forrás: Thinkstock -
színésznő Pécs nemi erőszak rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn hajnalban megtámadtak egy fiatal színésznőt Pécsett, a Mártírok útján. A támadó kirabolta, és megpróbálta megerőszakolni is a nőt. 

Hétfőn hajnalban egy férfi rátámadt egy hazafelé tartó pécsi színésznőre - értesült a Pécsi Újság. hu. A lap úgy tudja, a férfi megpróbálta megerőszakolni a nőt, ám az ellenállt. A táskáját azonban így is elvitte, és elmenekült. Egy térfigyelő kamera azonban az alábbi képet rögzítette, így elképzelhető, hogy gyorsan rendőrkézre kerül a férfi.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock


A megyei rendőr-főkapitányságon a lap kérdésére megerősítették, hogy az eset kapcsán rablás miatt ismeretlen tettessel szemben nyomozást indítottak, és lényegében azt sem cáfolták, hogy szexuális erőszakot is megkísérelt a támadó.

A rendőrség közleményt adott ki az ügyben

A lakosságát segítségét kérik: "A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2015. június 8-án 2 óra 45 perc körüli időben Pécsett, a Köztársaság téren támadott meg egy 26 éves nőt, kézitáskáját erőszakkal elvette, majd a benne lévő mobiltelefonnal, személyes iratokkal és lakáskulccsal távozott a helyszínről.
Az ismeretlen elkövető egy 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, átlagos testalkatú férfi. Haja sötét, rövid. A bűncselekmény elkövetésekor fehér színű sportcipőt, világos térdnadrágot és világos rövid ujjú, hátán feliratos inget viselt. A férfiról fényképfelvételek állnak rendelkezésre".

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Az információval rendelkezők a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon munkaidőben (h-cs 8-16 p: 8-13) személyesen is jelentkezhetnek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.