Rablótámadás tanúja volt Pásztor Anna - Veszélyben volt az élete

támadás rablás Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztó rossz élményt kellett átélnie Pásztor Annának az Anna and the Barbies énekesnőjének hétfőn este Berlinben. Egy éjszaka is nyitva tartó boltban vásárolt, amikor maszkos, parókás, egyenruhás emberek rohantak be a szupermarketbe,az egyik vevőt lefújták,majd késsel és kalapáccsal fenyegetőzve kirabolták a kasszát.

"Ha Flóra barátném nem rángatja meg a gatyóm, hogy ez rabolódás igazándiból, még mindig ott mozizok" – írta a Facebook-oldalán Anna, később pedig a Blikknek nyilatkozott az ügyről.

Forrás: TV2

"Be kell vallanom, először tényleg fel sem fogtam, mi történik, mert szürreális volt az egész. Berontott a három férfi fekete egyenruhában, fekete kesztyűben, parókában és Anonymus-maszkban, látszott, hogy vérprofik. A férit, aki épp előttünk fizetett a kasszánál, azonnal, kérdés nélkül lefújták gázspray-vel. Flóra barátnom azonnal rájött, hogy ez nem játék, nagyon halkan odamormolta: ez bizony igazi rablás. Hátrálni kezdtünk. Nem volt félelem bennem, de nyomasztó volt, hogy azt éreztem, sarokba vagyunk szorítva. Körülöttünk mindenki sikítozva, rettegve rohangált, menekült, én meg azt kerestem a tekintetemmel,hogy mit vágjak majd a rablókhoz, ha követnének. Már kiszúrtam egy fagyasztott csirkét erre az esetre. Végül a személyzeti bejáraton keresztül slisszoltunk ki. Ekkor alig öt méterre tőlünk észrevettük, amint a három maszkos pasi bevágódik egy kisautóba, és gázt adva elmenekülnek. Olyan volt az egész, mint egy amerikai filmben" - mesélte Anna, akinek szerencsére nem lett baja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.