Orrfacsaró bűz miatt bukott le az apagyilkos férfi

Forrás: Thinkstock -
bűz gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves férfi megölte apját, majd négy napig élt a holttesttel. 

Múlt pénteken gyilkolta meg apját a 33 éves Attila. A holttestet a szobában hagyta. Senki nem sejtette, mit tett, egészen addig, amíg a kegyetlen bűz le nem buktatta.

Forrás: Thinkstock

A férfi szomszédjai érezték a büdöset, de azt hitték, csak a macskaalomnak van rossz szaga - értesült a Bors. Egyre csak erősödött a szag a lakásban.

"Nagyon magukba zárkózóak voltak, az apát alig láttuk, a néni pedig csak egyszer bukkant fel: pucér volt, csupán egy pelenkát viselt. Nem is szóltak senkihez, Attilának láthatóan baja volt, de senki nem tudta, micsoda. Csak a macskámhoz beszélt, egyszer megpróbálta becsalni magához" – mesélte a szomszéd a napilapnak.

A gyilkos hazajárt, együtt élt apja holttestével. Az egyik lakó végül kihívta a rendőrséget és a tűzoltókat, mert elviselhetetlen volt a szag. A rendőrség elkapta az elkövetőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.