Katalin hercegné visszatér! Újra nyilvánosság elé lép

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Erzsébet királynő szereplés Katalin hercegné Vilmos herceg nyilvánosság ünnepség Sarolta hercegnő György herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Sarolta hercegnő születése óta szombaton láthatjuk majd először nyilvánosan szerepelni Katalin hercegnét.

Bár az eddigi fejtegetések szerint eleinte kétséges volt, hogy Katalin hercegné is ott lesz Erzsébet királynő „hivatalos" születésnapi parádéján, a palota azonban végre megerősítette a hírt: Vilmos herceg hitvese szülése óta először végre nyilvánosság elé lép!

Forrás: AFP/Chris Jackson

A hercegné, aki Sarolta hercegnő május 2-i születése óta visszavonult családjával norfolk-i rezidenciájukra, a hírek szerint sógora, Harry herceg és Camilla hercegné oldalán fog érkezni a minden évben hatalmas eseménynek számító Trooping the Colourra - pont úgy, ahogyan tavaly is.

Bár Erzsébet királynő valójában április 21. ünnepli „valós" születésnapját, a királyi hagyományok szerint 1748 óta minden év júniusának második szombat a mindenkori uralkodó hivatalos születésnapja. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kis György herceg is részt vesz-e az eseményen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.