Osama Bin Laden pornófilmjeit akarják a CIA-től

Forrás: AFP -
CIA Osama bin Laden pornófilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A CIA nem hajlandó nyilvánosságra hozni, milyen pornófilmeket nézett a terrorista vezér.

Állítólag jelentős méretű gyűjteménnyel rendelkezett felnőttfilmekből az al-Kaida terrorszervezet 2011-ben megölt feje, Osama Bin Laden.

Forrás: AFP

Az amerikai tengerészgyalogosok elitegysége, a Navy Seal bukkant rá a filmekre, mikor megölték a terroristát. A pletykák szerint az igazán hard-core műfaj rajongója volt.

Bin Laden egyáltalán nem internetezett, adathordozókon, számítógépeken találták meg búvóhelyén féltett titkait, illetve újságokat is lefoglaltak. A CIA kiadta, miket olvasott a terrorista vezető, azonban azt nem hozzák nyilvánosságra, milyen filmeket nézett.

"Felnőtt emberek vagyunk, tudjuk kezelni a dolgot. És igenis tudni akarjuk, a világ legkeresettebb embere milyen pornófilmekre önkielégített" -írta kérvényében egy újságíró, számolt be a Blikk.

A CIA továbbra is hajthatatlan.

Elhunyt Vészi Jánoshttp://www.life.hu/news/20150612-elhunyt-veszi-janos-filmrendezo.htmlElhunyt Vészi János Balázs Béla-díjas filmrendező, televíziós műsorvezető, producer, színész.News--Nem túl étvágygerjesztő - Élő gyíkot szolgáltak fel véletlenülhttp://www.life.hu/news/20150613-egy-elo-gyik-volt-az-ebed-mellett-az-air-india-repulojen.htmlAz Air India egyik utasa posztolt Twitteren keresztül egy képet, amin az látszik, hogy az ebédje mellé egy élő gyíkot is kapott.News--Megdöbbentő! Náci egyenruhában és horogkeresztekkel masíroznak a gyerekek - Videóhttp://www.life.hu/news/20150613-naci-egyenruhaban-es-horogkeresztekkel-lepett-fel-egy-mexikoi-cheer-dance-gyerekcsapat.htmlAz alábbi abszurd felvétel az egész világon kicsapta a biztosítékot: 10-16 éves gyerekek horogkeresztekkel, vörös karszalagokkal, egyenruhában masíroztak a színpadon, az egyikük még karlendített is a közönségnek. News--Friss! Sokkoló tűzpárbaj: lelőtték a támadóthttp://www.life.hu/news/20150613-az-egyesult-allamokbeli-texasi-dallas-rendorsegenek-kozponti-epuletere-tamadt-egy-ismeretlen.htmlAz egyesült államokbeli, texasi Dallas rendőrségének központi épületére támadt egy ismeretlen fegyveres helyi idő szerint péntek éjjel. A lövöldözőt, aki robbanóanyagot is elhelyezett az épület közelében, egy rendőrségi mesterlövész lelőtte.News--Katalin hercegné visszatér! Újra nyilvánosság elé léphttp://www.life.hu/news/20150613-katalin-hercegne-szulese-utan-eloszor-ujra-nyilvanossag-ele-lep.htmlA kis Sarolta hercegnő születése óta szombaton láthatjuk majd először nyilvánosan szerepelni Katalin hercegnét.News--Vészjelzés mára: fokozódik a hőség, néhol még késő este is csaknem 30 fok lehethttp://www.life.hu/news/20150613-veszjelzes-mara-nehol-meg-keso-este-is-csaknem-30-fok-lehet.htmlAz előrejelzés szerint szombaton a legmagasabb hőmérséklet 31-35 Celsius-fok között várható, és késő estére is csak 24-29 fok közé hűl le a levegő. A hőség miatt négy megyére első-, az ország többi területére másodfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.