Ez nagyon édes: a kisfiú azt hiszi, ő György herceg - És nézd csak, tényleg olyan!

Forrás: Kensington Royal Palace -
alterego hasonmásverseny György herceg Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tüneményes fotót posztoltak a szülei egy kisfiúról, aki azt hiszi, ő szerepel az újságok címlapján.

Bevásárlás közben lett figyelmes a kisfiú arra a címlapra, melyen György herceg kishúgával, Saroltával szerepel. A hihetetlenül bájos arcú kisfiú valóban hasonlít a kis Györgyre, bár szegényt abból a szempontból sajnáljuk, hogy mindez egyelőre teljeséggel érthetetlen számára. Ő csak egy dolgot lát: az újságokat, amiben kiköpött mása szerepel, ami kelthet benne okkal némi zavart.

Forrás: Instagram / 9 GAG

Jógázz cicákkal - Cuki történet terjed az internetenhttp://www.life.hu/news/20150616-jogazz-cicakkal-es-fogadj-orokbe-egyet.htmlHatalmas macsakarajongónak bizonyultak annak a jógastúdiónak a tulajdonosai, akik hat árva cicát fogadtak be a napokban.NewsOrigoVasárnapi cukiság – kengurukutyusra bukkantunkhttp://www.life.hu/news/20150607-kengurukent-ugral-a-mellso-labait-elveszto-kutyuska.htmlOlyan, mint egy kis kenguru, a mellső lábait elvesztett házikedvenc.News--A nap legcukibbja: Kicsi tacsi Mickey egérnek öltözvehttp://www.life.hu/news/20150605-video-cuki-tacsko-kutya-mickey-egernek-oltozve.htmlRábukkantuk a vasárnap délutánt kétségtelenül még jobbá tevő videóra. NewsOrigoA nap cukiságai: ormányos medvék születtek Szegedenhttp://www.life.hu/news/20150531-ormanyosmedvek-szulettek-szegeden.htmlNincs is jobb dolog vasárnap, mint megnézni néhány újszülött ormányos medvét.News--Pihenget a padon a fóka - cuki lesifotó Galapagosról http://www.life.hu/news/20150512-pihenget-a-padon-a-foka-igy-alszik-egy-cuki-oroszlan-bebifoka.htmlMit tehet egy álmos cukiság, ha éppen az utcán fárad el, hát leheveredik egy padra és kipiheni magát.News--Cukiság a köbön! Malacfürdés felsőfokonhttp://www.life.hu/news/20150310-cukisag-a-kobon-vizdisznok-relaxalnak-a-meleg-vizes-medenceben.htmlRém helyes videót találtunk, ahol vízidisznók fürdenek és szinte elalélnak a meleg vizes kényeztetés alatt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.