Túlélte az utat a macska, aki 3 héten át tengődött egy konténerben étlen-szomjan

Forrás: Thinkstock -
Anglia konténer víz Egyesült Királyság Ciprus utazás cica élelem macska túlélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaz a mondás: egy macskának 9 élete van. A Miss Pickfordnak elnevezett cica élelem és víz nélkül tette meg a több mint 3500 kilométeres távot Ciprustól Angliába.

A csodával határos módon élte túl a körülbelül 3 hétig tartó utazást egy macska, akit egy konténerszállítóban Ciprustól egészen az angliai Warwickig utaztattak meg.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A cicát, akit megtalálói Miss Pickfordnak kereszteltek el, a rakodómunkások szabadították ki, miután hallották az állat kétségbeesett nyávogását.

Undorító! Elkezdődött a kínai kutyaevő fesztiválhttp://www.life.hu/news/20150621-elkezdodott-a-kinai-kutyaevo-fesztival.htmlElkezdődött a leggusztustalanabb rendezvény, amiről valaha hallottunk: a kínai kutyaevő fesztivál.NewsThinkstockUfómacska borzolja a kedélyekethttp://www.life.hu/news/20150615-ufomacska-boritja-ki-az-embereket.htmlNem hittünk a szemünknek, mikor megláttuk a képeket az internet új sztármacskájáról, Matildról. NewsOrigoA nap videója: így élvezi a kiskutya a masszázsthttp://www.life.hu/news/20150620-a-nap-videoja-igy-elvezi-a-kutyus-a-masszazst.htmlSzinte hihetetlen, mennyire aranyos videóra bukkantunk! Ettől a kutyustól garantáltan elolvadtok majd mindannyian. News--A nap legjobb fej cicája: Mosdókagylóban strandol a félszemű macskahttp://www.life.hu/news/20150614-aranyos-video-egy-macskarol-a-mosdokagyloban.htmlMick, a félszemű cica már nagyon érzi a nyarat.News--Tüzelőgombot a Tinderre! Teszteltük a KutyaRandit, az ebes társkeresőthttp://www.life.hu/intim/20150611-kutyarandi-app-setaltatas-es-randi-program-ismerkedes-es-parkereses-mobilon.htmlJó ideje fenn vagyunk már a Tinderen, jóhiszeműen húzogatunk, és reménykedünk. Hogy vagy lesz belőle valami, vagy nem. Feladjuk, majd újrapróbáljuk, és hiszünk a tindermesékben. Aztán valami egészen furcsa dolog történik a mobilappos pártalálás piacán. Kibővül a digitális társkeresők világa, és megjelenik a kutyatárskereső. És mi letöltjük.IntimThinkstockIlyen macska nincs is - Ruby imádja a vizethttp://www.life.hu/news/20150215-ruby-macska-nem-fel-a-viztol-imad-uszni.htmlAz köztudott, hogy a macskák gyűlölik a vizet, de mi mégis találtunk egy olyat, aki odavan érte. Irtó édes. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.