Maszkos férfiak rabolták el a menyasszonyt

Forrás: Thinkstock -
esküvő menyasszony rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan azt hitték egy esküvőn, hogy emberrablás történt, annyira jól játszotta a szerepét néhány vendég. 

A vőlegény haverjai játékfegyverekkel, maszkokban rontottak rá a násznépre, és a menyasszonyt egy fekete autóba tuszkolták, így léptek meg az esküvő helyszínéről.

Forrás: Thinkstock

Egy arra járó ember nem látta, hogy a fegyverek nem igaziak, így kihívta a rendőrséget, akik helikopterrel és tíz autóval értek a helyszínre. A helyi újságnak egy asszony azt mondta, sokan elhitték, hogy a menyasszonyrablás igazi, ezért alakult ki a pánik.

Küzdelmes hétvégéje volt Schumachernekhttp://www.life.hu/news/20150622-mick-schumachernek-kuzdelmes-hetvegeje-volt.htmlMichael Schumacher fia, Mick izgalmas, de annál kevésbé eredményes hétvégén van túl. News--Nem lett senki hatoslottó milliomos a héten - Ezek voltak a nyerőszámokhttp://www.life.hu/news/20150621-ezek-voltak-a-nyeroszamok-a-hatoslotton.htmlTovább nő a tét a jövő heti hatoslottó sorsoláson, ugyanis vasárnap senki nem vitte el a főnyereményt. NewsThinkstockFegyverrel fegyelmezte meg az üvöltöző tiniket a kalocsai nyugdíjashttp://www.life.hu/news/20150619-fegyverrel-fegyelmezte-meg-az-uvoltozo-tiniket-a-kalocsai-nyugijas.htmlEgy 74 éves kalocsai nyugdíjasnak nem volt elég, hogy rászól a háza közelében ordibáló tinikre. Ennél sokkal drasztikusabb módszerhez folyamodott. NewsThinkstockHűha! Homoszexuálissá teszik a molylepkéket a túlszaporodás ellenhttp://www.life.hu/news/20150618-homoszexualissa-teszik-a-molylepkeket.htmlIgazán érdekes látott hír ma napvilágot, mely szerint a molypopuláció visszaszorítása érdekében új kísérletbe kezdett a londoni Természettudományi Múzeum: női feromonok segítségével csábítják homoszexuális kapcsolatra a hím lepkéket.NewsThinkstockRománok próbáltak elrabolni gyerekeket egy ciprusi szállodábólhttp://www.life.hu/news/20150618-romanok-probaltak-elrabolni-gyerekeket-egy-ciprusi-szallodabol.htmlKrimibe illő jelenet játszódott le egy ciprusi hotelben. Brit gyerekeket próbált elrabolni egy román bűnbanda. NewsThinkstockGyászol a magyar futball - Elhunyt a Fradi és a fociválogatott masszőrehttp://www.life.hu/news/20150619-elhunyt-eisemann-laszlo-a-fradi-es-a-focivalogatott-masszore.htmlElhunyt Eisemann László, a Ferencváros labdarúgócsapatának és a magyar fociválogatottnak a masszőre. News--


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.