Bebizonyították: nem volt semmilyen rántott patkány a KFC-ben

Forrás: Facebook/Devorise Dixon -
patkány KFC vád rántott csirke csirkehús bizonyíték hamis DNS-teszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyorsétteremlánc DNS-teszttel igazolta, hogy a múlt héten hatalmas port kavaró rántott patkány valójában nem az volt, aminek látszott.

Devorise Dixon KFC-ben szerzett tapasztalata múlt héten az egész interneten végigsöpört: a kaliforniai férfi állítása szerint egy rántott patkányt szolgált fel neki az ismert gyorsétteremlánc csirkehús helyett.

Forrás: Facebook/Devorise Dixon

A férfi szerint az üzletvezető akkor elismerte, hogy szárnyashús helyett rágcsáló került a vendég elé. Bár a dolog több helyen is sántított, Dixon története óriási nyilvánosságot kapott, a KFC azonban végre tiszta vizet öntött a pohárba - írja az Origo. A saját költségen elvégzett DNS-teszt alapján kiderült: csupán egy rossz formájúra sütött csirkehúsról volt szó.

Botrány a láthatáron? Tagadja az őt ért vádakat Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/bulvar/20150622-hugh-hefner-playboy-kiraly-tagadja-holly-madison-egykori-nyuszilany-keltette-botranyokat.htmlDrog, szex és féltékenykedés - az egykori nyuszilány, Holly Madison kitálalt arról, mi zajlik a híres-hírhedt Playboy-villában, és milyen ember valójában Hugh Hefner. A Playboy-mogul végre reagált az őt ért vádakra.TV + Bulvár--Túlélte az utat a macska, aki 3 héten át tengődött egy konténerben étlen-szomjanhttp://www.life.hu/news/20150622-egy-macska-3500-kilometert-utazott-3-heten-at-etlen-szomjan-egy-kontenerben-es-tulelte.htmlIgaz a mondás: egy macskának 9 élete van. A Miss Pickfordnak elnevezett cica élelem és víz nélkül tette meg a több mint 3500 kilométeres távot Ciprustól Angliába.NewsThinkstockVádat emeltek Oszter Sándor ellenhttp://www.life.hu/bulvar/20150619-oszter-sandor-ellen-vadat-emeltek-ittas-vezetes-es-rongalas-miatt.htmlAkár börtönbe is kerülhet az ismert színművész! 15 hónapnyi vizsgálat után ittas vezetés és rongálás miatt vádat emeltek Oszter Sándor ellen.TV + Bulvár--Ajjaj! Közmunkára ítélték Paris Hilton balhézó öcsikéjéthttp://www.life.hu/news/20150619-paris-hilton-balhezo-occset-conrad-hiltont-kozmunkara-itelte-a-birosag.htmlÚjabb botrányhős születőben? Conrad Hilton leparasztozta az utasokat, majd öléssel fenyegetőzött egy London-Los Angeles járaton, végül közmunkával és pénzbírsággal megúszta a dolgot.News--Doppinghasználattal vádolják Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/news/20150522-hosszu-katinkat-doppinghasznalattal-vadoljak.htmlEgy kanadai szakember felvetése szerint Hosszú Katinka nem megengedett szereket használ. A Magyar Úszószövetség vezetője szerint alaptalanok a vádak. NewsOrigoÚjabb testet megszégyenítő kihívás terjed az internetenhttp://www.life.hu/news/20150619-a-kulcscsont-kihivas-ujabb-testet-megszegyenito-orulet-az-interneten.htmlA CollarboneChallenge, vagyis a kulcscsont-kihívás a kínai fiatalok között ütötte fel először a fejét.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.