Krokodilt találtak a Körösben - Ez lehet az év kamuja?

Forrás: Thinkstock -
krokodil horgász Körös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krokodil-pánik alakult ki a Körös folyónál. Vagy a horgászok trükköznek, vagy Amazonassá változott a folyó. 

Békés megyében krokodiltól rettegnek. Egyre több horgász állítja, hogy krokodilt látott a Körös folyó egyik holtágában. A helyiek viszont azt mondják, hogy csupán az egyik horgász terjeszti a rémhírt, mert így akarja elijeszteni a fürdőzőket a kedvenc horgászhelyétől.

Maszkos férfiak rabolták el a menyasszonythttp://www.life.hu/news/20150622-maszkos-ferfiak-elraboltak-a-menyasszonyt.htmlSokan azt hitték egy esküvőn, hogy emberrablás történt, annyira jól játszotta a szerepét néhány vendég. NewsThinkstockElhagyhatja Bora Borát a rabságban tartott Patríciahttp://www.life.hu/news/20150622-elhagyhatja-bora-borat-a-rabsagban-tartott-patricia.htmlMagyarországra ugyan még nem térhet haza, de Tahitire elköltözhet Nyíri-Kovács Patrícia, aki négy éve Bora Borán ragadt kisfiával. News--A nap videója: hatalmas arc a pizzalopó cica!http://www.life.hu/news/20150622-macska-probal-pizzat-lopni-video.htmlA cica szemet vetett egy szelet pizzára, és nem tágított, amíg leleményesen meg nem szerezte búvóhelyéről.News--Kamu-bombariadó volt a Nyugati pályaudvaronhttp://www.life.hu/news/20150621-hamis-bombariado-volt-a-nyugatiban.htmlKözveszéllyel fenyegetés miatt eljárás indul a Nyugati pályaudvaron talált csomag miatt, amelyben egy ketyegő órát és egy "boom" feliratú papírlapot találtak a rendőrök.News--Cukiságbomba robbant Nyíregyházán – Elefántbébi születetthttp://www.life.hu/news/20150621-elefantbebi-szuletett-nyiregyhazan.htmlMegszületett a Nyíregyházi Állatpark nőstény elefántjának, Kwanzának a borja. News--Kizuhant a repülőből a potyautashttp://www.life.hu/news/20150619-kizuhant-a-repulobol-a-potyautas.htmlJohannesburgban bújhatott el a két potyautas a British Airways járatán: a férfiak több, mint 12 ezer kilométert utaztak Londonig.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.