Letartóztatták Paris Hilton 21 éves öccsét

Forrás: AFP/David Buchan -
távoltartás házi őrizet betörés otthon Paris Hilton végzés exbarátnő letartóztatás Conrad Hilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal azután tört be exbarátnője otthonába Conrad Hilton, hogy a lány távoltartási végzést kért ellene. Az örököst most házi őrizetben tartják.

Milliomos család ide vagy oda, nincs az a pénz, amellyel távol lehetne tartani a bajtól Paris Hilton 21 éves öcsikéjét. Conrad Hiltont, akit legutóbb repülőgépes balhéja miatt állítottak elő, ezúttal azért tartóztatták le, mert betört exbarátnője otthonába - írja a TMZ.

Nem ez az első, hogy meggyűlik a baja a törvénnyel Conrad Hiltonnak Forrás: AFP/David Buchan

A kishölgy, Hunter Salomon (igen, ő a híres-hírhedt Rick Salomon lánya), hétfőn kért távoltartási végzést a Hilton-fiú ellen, mert állítása szerint szakításuk után megszállottan és nagyon félelmetesen viselkedett, mi több, azzal fenyegetőzött, hogy megöli magát, majd ezek után többször is felbukkant Hunter hollywoodi otthona körül. Hogy mi lesz Conrad sorsa, azt egyelőre nem tudni, annyi bizonyos, hogy jelenleg házi őrizetben van.

Áll a bál, kiakadtak a szomszédok: Tolvai Reniék balhéitól harsog az egész házhttp://www.life.hu/csalad/20150616-tolvai-reni-es-kallay-saunders-andras-megasztaros-enekesek-balheitol-harsog-az-egesz-haz.htmlA szerelmespár balhéitól és bulijaitól zeng a ház a szomszédok beszámolói szerint.CsaládOrigoParis Hilton röhejes pózokban fotózgatta magáthttp://www.life.hu/bulvar/20150619-paris-hilton-ibizan-nyaral-ahonnan-rengeteg-fotot-posztol.htmlA híres szállodalánc örökösnője Ibizán nyaral, ahonnan rengeteg fotót posztol. De minek?TV + Bulvár--Dugipia, balhé és káromkodás - Ezért szállították le a gépről Kate Mossthttp://www.life.hu/news/20150609-kate-moss-dugipiat-ivott-karomkodott-veszekedett-es-beszolt-a-pilotanak.htmlA brit modell totál elázva szólalkozott össze egyik utastársával, majd a pilótának is megmondta a magáét.News--Végül is kipucolta Kim Kardashian Paris Hilton WC-jét?http://www.life.hu/news/20150409-kim-kardashian-kipucolta-paris-hilton-wcjet.htmlKim Kardashiant, mielőtt a világ egyik leghíresebb celebjévé vált volna, Paris Hilton ugráltatta a reality műsorában. Az internet pedig szereti újra és újra felkapni a popókirálynő pályájának ezt a sanyarú kezdetét.News--Kállay-Saunders András:"Nem vagyok balhés típus"http://www.life.hu/bulvar/20150522-kallay-saunders-andras-enekes-leszogezte-nem-balhes-tipus-es-nem-keresi-a-bajt.htmlKállay-Saunders Andrásról az utóbbi időben rengeteget cikkeztek a lapok, ami nagyon bántja az énekest.TV + BulvárOrigoMennyit keres Paris Hilton egy óra alatt?http://www.life.hu/news/20140811-paris-hilton-a-vilag-legjobban-kereso-dj-i-kozott.htmlPercenként dollárezrek ütik a markát az örökösnőnek, aki jelenleg DJ-ként járja a világot.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.