Tragédia történt! Öngyilkos lett Kiss Daniella, a Magyarország Szépe győztesének szerelme

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
öngyilkos öngyilkosság Magyarország Szépe Kiss Daniella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét évig volt egy pár Daniella és kedvese, Józsi. A fiú azonban félrelépett, a lány pedig azonnal szakított vele, és később sem bocsátott meg... Aztán megtörtént a tragédia. 

„Miután szakítottunk, Józsi többször felhívott, békülni akart. Volt úgy, hogy azt mondta, bevett száz darab altatót, majd letette a telefont. Riadtan telefonálgattam a testvéréhez, és kiderült, otthon ül, nézi a tévét. Egy másik alkalommal azt mondta, kiugrik az ablakon, és a mélybe veti magát. Akkor is kiderült, hogy csak az én szívemet próbálta így megenyhíteni. Aznap, amikor eldobta az életét, talán akkor is csak engem akart próbára tenni. Később tudtam meg, hogy lefotózta magát, ahogy a nyakába rakta a kötelet, de elküldeni már nem tudta”mondta el a Blikknek Daniella.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Ami történt, feldolgozhatatlan. Tudom, hogy nem tehettem semmit, de mégis szörnyű együtt élni azzal az érzéssel, hogy a szerelmem öngyilkos lett. Gyakran mardos a gondolat, hogy a súlyos depresszióján kívül az is oka lehetett a tettének, hogy szakítottam vele. Eddig nem volt szükségem szakember segítségére, ami a szívemben volt, azt elmondtam azoknak, akik közel állnak hozzám. Annyi biztos, még nem állok készen egy új kapcsolatra, túl friss a seb a lelkemen” – tette hozzá a szépségverseny győztese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.