A tunéziai hotel dolgozói megpróbálták elállni az utat, hogy ne öljék meg a vendégeket

Forrás: MTI/EPA/Mohamed Meszara -
Iszlám Állam terrortámadás Tunézia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brutális terrortámadás túlélőinek elmondása szerint a hotel dolgozói élő pajzsként próbálták védeni a vendégeket. 

38 ember vesztette életét a tunéziai lövöldözésben. A terrorista bejelentette, hogy kifejezetten európai vendégeket fognak megölni, ekkor a szállodai dolgozók láncba álltak össze, így próbálták megállítani a lövöldözőt. Abban bíztak, hogy mivel ők muszlimok, ezért őket nem akarják majd megölni, nem lőnek át az élőláncon a vendégek felé.

Forrás: MTI/EPA/Mohamed Meszara

Az áldozatok többsége brit turista volt. A Daily Mailnek mondták el, hogy sokan úgy próbáltak túlélni, hogy halottnak tettették magukat, közülük egy 55 éves nő úgy feküdt mozdulatlanul a földön, halottnak tettetve magát, hogy a férjét mellette ölték meg.

A támadó turistának öltözve, egy csónakkal érkezett, majd futva agyonlőtt embereket, és gránátokat dobott a tömegbe.

A 38 halotton kívül több embert eltűntnek nyilvánítottak.

A menimizmus az új feminizmushttp://www.life.hu/news/20150629-a-menimizmus-az-uj-feminizmus.htmlA jó öreg feminizmus már a múlté? Elindult ugyanis hódító útjára a menimizmus, azaz a férfiak feminizmusa. News--Gyászol a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázshttp://www.life.hu/news/20150629-dzsudzsak-balazs-gyaszolja-egyik-rokonat.htmlDzsudzsák Balázs elvesztette egyik rokonát, a haláleset miatt pedig a Dinamo Moszkva ausztriai edzőtáborába sem tudott elmenni. News--Szörnyű baleset: felborult egy gyerekeket szállító buszhttp://www.life.hu/news/20150628-szornyu-baleset-felborult-egy-gyerekeket-szallito-busz-belgiumban.html34 brit gyermeket és 8 felnőttet szállított a busz, amely vasárnap reggel Belgiumban felborult. Az információk szerint 35 sérültje és egy halálos áldozata van a balesetnek.NewsThinkstockKészülj a forróságra: visszatér az igazi nyár!http://www.life.hu/news/20150628-a-jovo-heten-visszater-a-nyari-ido.htmlSok-sok napsütés és végre felmelegedés - így kezdődik a július.News--Két kisfiú égett halálra Galgahévízenhttp://www.life.hu/news/20150627-szornyu-baleset-ket-kisfiu-egett-halalra-galgahevizen.htmlAz MTI tájékoztatása szerint két eszméletlen kisfiúra találtak rá a tűzoltók egy égő családi házban. Az elsődleges adatok szerint a felügyelet nélkül hagyott gyerekek bennégtek otthonukban.NewsOrigoBrutális! Több mint 500 ember megégett egy bulibanhttp://www.life.hu/news/20150627-80-ember-megegett-egy-buliban-tajvanon.htmlSzörnyű, szinte horrorfilmbe illő baleset történt Tajvanban. Tűz ütött ki a főváros egyik szórakoztató parkjában, ötszáztizenhatra nőtt vasárnapra a sérültek száma, van, akinek bőrfelülete 40 százaléka megégett.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.