Alföldi Róbert nyitja meg a 20. Budapest Pride Fesztivált

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
megnyitó Budapest Pride beszéd fesztivál felvonulás Alföldi Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 napon át körülbelül 60 eseményen vehetnek részt a 20. alkalommal megrendezett Budapest Pride Fesztivál látogatói. Az eseményt Alföldi Róbert nyitja meg. 

„Húsz esztendőnk hatalom" - József Attila sorait választotta mottójául a Budapest Pride Fesztivál, amelyet immár 20. alkalommal rendeznek meg itthon.

Több ezren vettek részt a 2014-es Pride felvonuláson - Idén még több résztvevőre számítanak a szervezők Forrás: Origo

A 10 napon át tartó fesztivál hivatalos megnyitójára a margitszigeti Holdudvarban kerül sor július 3-án este 9 órakor, ahol többek között a Jászai Mari-díjas és a Köztársasági Érdemkereszt tisztikeresztjével kitüntetett Alföldi Róbert fog beszédet mondani - derül ki a programfüzetből.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Beszédet mond továbbá D. Tóth Kriszta újságíró, Léderer András nemzetközi kapcsolatok szakértő, Kapronczay Stefánia, a Társaság a Szabadságjogokért Egyesület ügyvezető igazgatója, illetve Nagy Szilvia, a Szivárvány Misszió Alapítvány elnöke. A fesztivál legismertebb és legnagyobb eseménye, a Budapest Pride felvonulás, mely július 11-én fél 4-kor kezdődik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.