Kutyaketrecben tartották a saját fiúkat a kegyetlen szülők!

Forrás: Thinkstock -
ketrec kisfiú család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 11 éves autista fiút kutyaketrecben, szörnyű körülmények között tartották, mert állítólag dührohamokkal küzdött.

Tracy Trang Le és Loi Vu saját kisfiúkat tartották embertelen körülmények között, mert kezelhetetlennek tartották. Az NBC 4 tudosítása szerint a ketrecbe kizárólag egy matracot tettek be, amin a gyermek aludt. Az 1,8m magas, és 1,4 méter széles helyen a kisfiú még felállni sem tudott. A szemtanúk szerint a gyerek nagyon ápolatlan, és koszos volt, de a kiérkező hatóságok meglepően jó állapotban találták meg. A fiú már nyolc éve így élt, mert a szülők elmondása szerint nem tudták fegyelmezni.

Forrás: Thinkstock

Az ügyben nyomozás indult, a család többi gyermekét a nyomozás lezártáig a gyermekvédelmi hatóság vitte el, az autista fiút pedig kórházba szállították.

Elhunyt a Született feleségek sztárjahttp://www.life.hu/news/20150630-elhunyt-jack-carter-a-szuletett-felesegek-sztarja.htmlJack Carter színészt és műsorvezetőt 93 évesen, Beverly Hills-i otthonában ért a halál.NewsHalálra ítélték a magyar tanárnő gyilkosát Abu-Dzabibanhttp://www.life.hu/news/20150630-halalra-iteltek-ibolya-ryan-magyar-tanarno-gyilkosat-abu-dhabiban.htmlBűnösnek találták és halálra ítélte a bíróság Alaa al-Hashemit, aki tavaly decemberben egy konyhakéssel végzett a magyar származású Ibolya Ryannel egy bevásárlóközpont mosdójában.NewsOrigoRepülős Gizi újra rendőrkézenhttp://www.life.hu/news/20150630-repulos-gizit-ujbol-lopason-kaptak.htmlA 89 éves asszony ismét akcióba lépett, és majd hetvenezer forintot próbált ellopni egy kónyi házból.NewsJövőre csak két hosszú hétvégén pihenhetünkhttp://www.life.hu/news/20150630-2016-ban-mar-ket-hosszu-hetvege-lesz.html2016-ban két hosszú hétvégével tervezhetnek a munkavállalók: március 15-e és november 1-je miatt a szabadnapokat, ahogy eddig is, szombaton kell majd ledolgoznunk. News--Eltemették a Germanwings katasztrófát okozó másodpilótáthttp://www.life.hu/news/20150630-eltemettek-a-germanwings-legi-katasztrofat-okozo-masodpilotat-andreas-lubitzot.htmlCsendesen, a nyilvánosságtól távol, szűk körben helyezték örök nyugalomra Andreas Lubitzot hétfőn szülővárosában, Montabaurban.NewsAFPÚjra itt a budapesti óriáscsúszda! Te se hagyd ki!http://www.life.hu/news/20150629-budapesten-ujra-felallitjak-az-oriascsuszdat.htmlEbben az évben is felállítják Budapesten az óriáscsúszdát, ami már tavaly is hatalmas népszerűségnek örvendett.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.