örökbefogadás tej kacsa állatvédelmi hét macska cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor a gazdák meglátták a kiskacsákat a macska felé totyogni, nagyon megrémültek. A macska azonban ahelyett, hogy bántotta volna őket, maga mellé fogadta a kis bolyhosokat.

Kiderült, hogy nem sokkal korábban kismacskáknak adott életet az anyamacska, valószínűleg ezért működtek úgy a hormonjai, hogy támadás helyett kölykeiként fogadta maga mellé a kacsákat. Ráadásul most az ő ölelésében szunyókálnak.

Forrás: Youtube
Ezrek gyászoltak Japánban az állomásfőnök macska temetésénhttp://www.life.hu/news/20150629-tama-a-japan-allomasfonok-macska-16-evesen-elhunyt-ezrek-gyaszoltak.htmlJapán egyik sztárja, Tama, az állomásfőnök macska 16 évesen elhunyt. Az utódjáról már gondoskodtak: ezentúl egy Nitama nevű cica fogja felügyelni a rendet az állomáson.News--Jövőre csak két hosszú hétvégén pihenhetünkhttp://www.life.hu/news/20150630-2016-ban-mar-ket-hosszu-hetvege-lesz.html2016-ban két hosszú hétvégével tervezhetnek a munkavállalók: március 15-e és november 1-je miatt a szabadnapokat, ahogy eddig is, szombaton kell majd ledolgoznunk. News--Melegszik az idő, érkezik a hőséghttp://www.life.hu/news/20150630-az-idojaras-elorejelzes-szerint-keddtol-melegszik-az-ido-es-egyre-nagyobb-hoseg-varhato.htmlNapközben az eleinte még felhős keleti országrészeken is felszakadozik a felhőzet, így délutánra már hazánk egész területén napos, meleg idő várható 29 fokos csúcshőmérséklettel.News--Eltemették a Germanwings katasztrófát okozó másodpilótáthttp://www.life.hu/news/20150630-eltemettek-a-germanwings-legi-katasztrofat-okozo-masodpilotat-andreas-lubitzot.htmlCsendesen, a nyilvánosságtól távol, szűk körben helyezték örök nyugalomra Andreas Lubitzot hétfőn szülővárosában, Montabaurban.NewsAFPElhunyt a Kórház a város szélén népszerű dokijahttp://www.life.hu/news/20150630-elhunyt-ladislav-chudik.html91 éves korában elhunyt Ladislav Chudík neves szlovák színművész. A hírt a Szlovák Nemzeti Színház is megerősítette.NewsHűha! Megdöbbentő dolgot kért a pápahttp://www.life.hu/news/20150629-a-papa-boliviaba-latogat-koka-levelet-kert.htmlHamarosan Bolíviába látogat Ferenc pápa, aki az ország kulturális minisztere, Marko Machicao szerint pápától szokatlan dolgot kért.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.