rendőrség lopás Repülős Gizi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 89 éves asszony ismét akcióba lépett, és majd hetvenezer forintot próbált ellopni egy kónyi házból.

A Győr-Moson-Sopron megyei Kónyban, egy üresen hagyott házból tulajdonított el hetvenezer forintot Repülős gizi. Az asszony a konyhaszekrényben lévő pénztárcából vette ki a pénzt, majd távozott a lakásból - írja az Origo.

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

A szomszéd figyelt fel a történtekre, aki számon kérte Repülős Gizin, hogy mit keres a telken. Ő nem jött zavarba, útbaigazítást kért, majd távozott. A történtek után a tulajdonos észrevette, hogy hiányzik az összeg, és értesítette a rendőrséget, akik hamar elfogták a tettest.

"Repülős Gizi ellen lopás miatt indult eljárás, szabadlábon védekezhet" - mondták az Origónak a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Melegszik az idő, érkezik a hőséghttp://www.life.hu/news/20150630-az-idojaras-elorejelzes-szerint-keddtol-melegszik-az-ido-es-egyre-nagyobb-hoseg-varhato.htmlNapközben az eleinte még felhős keleti országrészeken is felszakadozik a felhőzet, így délutánra már hazánk egész területén napos, meleg idő várható 29 fokos csúcshőmérséklettel.News--Eltemették a Germanwings katasztrófát okozó másodpilótáthttp://www.life.hu/news/20150630-eltemettek-a-germanwings-legi-katasztrofat-okozo-masodpilotat-andreas-lubitzot.htmlCsendesen, a nyilvánosságtól távol, szűk körben helyezték örök nyugalomra Andreas Lubitzot hétfőn szülővárosában, Montabaurban.NewsAFPA tunéziai hotel dolgozói megpróbálták elállni az utat, hogy ne öljék meg a vendégekethttp://www.life.hu/news/20150629-a-tuneziai-hotel-dolgozoi-megprobaltak-megvedeni-a-vendegeket.htmlA brutális terrortámadás túlélőinek elmondása szerint a hotel dolgozói élő pajzsként próbálták védeni a vendégeket. News--Az önkormányzat költségén temetik el a balmazújvárosi családirtóthttp://www.life.hu/news/20150629-az-onkormanyzat-koltsegen-temetik-el-a-balmazujvarosi-csaladirtot.htmlTitokban, az önkormányzat költségén temetik el a balmazújvárosi férfit, aki megölte családját, majd saját magával is végzett. NewsThinkstock5 hónapos lett Shakira és Gerard Piqué kisebbik fia: Tündéri babafotó!http://www.life.hu/csalad/20150629-5-honapos-lett-shakira-es-gerard-pique-kisebbik-fia-sasha.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, idén januárban megszületett a sztárpár második kisfia, Sasha. A büszke anyuka most egy igazán édes montázzsal köszöntötte gyermekét.Család--Bobbi Kristina Brown közelgő halála miatt békült ki a családjahttp://www.life.hu/csalad/20150629-bobbi-kristina-brown-utolso-napjai-miatt-bekultek-ki-whitney-houston-es-bobby-brown-csaladjai.htmlA Brownok és a Houstonok is félretették régi sérelmeiket, és együtt virrasztanak Whitney Houston és Bobby Brown közös lányának kórházi ágya mellett.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.