Több százan búcsúztatták a Balmazújvárosban meggyilkolt nőt és gyerekeit

Forrás: MTI -
halál temetés Balmazújváros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 18-án egy baltával megölte feleségét, majd két alvó kisfiát a balmazújvárosi férfi. Miután végzett a családdal, felakasztotta magát a padláson. Hétfőn temették el az asszonyt és a gyerekeket. 

A gyilkost titokban, az önkormányzat költségén temetik el, feleségét és két gyerekét hétfőn helyezték örök nyugalomra.

A gyilkosság helyszíne Forrás: MTI

Több százan rótták le kegyeletüket a balmazújvárosi temetőben, mindenki vitt egy szál virágot Andreának és a gyerekeknek.

Mikor a temetés elkezdődött, az eső is elkezdett esni. A ravatalhoz érkezőket egy fotó fogadta, amin Andrea volt a két gyerekkel.

M. Imre és felesége, M. Andrea viszonya már régóta megromlott, féltékenység vezetett a végzetes történésekhez. A négy holttestet a látogatóba érkező nagymama találta meg - írta a Bors.

Eltemették a Germanwings katasztrófát okozó másodpilótáthttp://www.life.hu/news/20150630-eltemettek-a-germanwings-legi-katasztrofat-okozo-masodpilotat-andreas-lubitzot.htmlCsendesen, a nyilvánosságtól távol, szűk körben helyezték örök nyugalomra Andreas Lubitzot hétfőn szülővárosában, Montabaurban.NewsAFPAz önkormányzat költségén temetik el a balmazújvárosi családirtóthttp://www.life.hu/news/20150629-az-onkormanyzat-koltsegen-temetik-el-a-balmazujvarosi-csaladirtot.htmlTitokban, az önkormányzat költségén temetik el a balmazújvárosi férfit, aki megölte családját, majd saját magával is végzett. NewsThinkstockMegújulnak az ELTE gólyatáboraihttp://www.life.hu/news/20150629-teljesen-megujulnak-az-elte-golyataborai.htmlTeljesen megújulnak az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) gólyatáborai. A jogi kar és a tanítóképző kar idén nem szervez gólyatábort. NewsThinkstockÜnnepeljük a Dunát!http://www.life.hu/news/20150629-ma-van-a-nemzetkozi-duna-nap.htmlMa van a Nemzetközi Duna Nap, amit 2004 óta ünnepelnek a Duna menti országok, így Magyarország is.News--Készülj a forróságra: visszatér az igazi nyár!http://www.life.hu/news/20150628-a-jovo-heten-visszater-a-nyari-ido.htmlSok-sok napsütés és végre felmelegedés - így kezdődik a július.News--Tiszta Amerika - Lövöldözés volt egy veszprémi pékségbenhttp://www.life.hu/news/20150628-lovoldozes-tort-ki-egy-veszpremi-peksegben.htmlRálőtt a vele szemben támadólag fellépő rablóra egy veszprémi pékségben egy vagyonőr vasárnap, a támadót kórházba vitték és őrizetbe vették.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.