A kaliforniai nő megszülte a gyermekét, majd felgyújtotta az erdőt

Forrás: Thinkstock -
Születés terhesség Kalifornia gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően kalandosan zajlott le egy kaliforniai nő szülése, aki csak sétálni indult az erdőbe.

Amber Pangborn egy nap elindult a szüleihez, és úgy döntött, egy rövidebb utat választ. Ez rossz ötlet volt, mert útközben eltévedt az észak-kaliforniai erdőségben úgy, hogy mindenórás terhes volt. Időközben beindult a szülés, és Amber nem tehetett mást: segítség nélkül kellett megszülnie a gyermekét – írja a Los Angeles Times.

Forrás: Thinkstock

A nő komplikáció nélkül megszülte a babát, azonban megjelentek a méhek, mert a méhlepény odavonzott őket. A helyzet egyre kétségbe ejtőbb lett, így az asszony tüzet gyújtott, hátha ezzel magára vonja valaki figyelmét a környéken. A tűz azonban elszabadult, és hamarosan ezer négyzetméteren lángolt a hegyoldal.

"Néztem Marisát, és mondtam is neki, hogy úgy tűnik, anya éppen erdőtüzet okozott" – mondta Pangborn.

A tüzet végül észrevették, és sikerült megfékezni. Pangborn szerdán indult el, és csak szombaton találták meg. A kisgyermek a történtek ellenére jól van.

Mi a közös Kim Kardashianban, Martin Luther Kingben és Ronald Reaganben? Most megtudhatod!http://www.life.hu/news/20150701-kim-kardashiant-meghivtak-a-commonwealth-clubba-ahol-korabban-martin-luther-king-es-ronald-reagan.htmlA celebnő olyan nagy nevek nyomdokaiba lépett, mint Martin Luther King és Ronald Reagan. De vajon mit tett ezért?News--Kiderült, kik a legmenőbb magyar "szelfisztárok"http://www.life.hu/news/20150701-berki-krisztian-dukai-regina-levai-adrienn-a-legnepszerubb-magyar-szelfisztarok.htmlNyilvánosságra kerültek az első Magyar Instagram Körkép egyáltalán nem meglepő eredményei. Az is kiderült, ki a legtrendibb celebkirály.News--Ördög Nóra termeli a legtöbb pénzt - Ő a legeladhatóbb magyar celebnőhttp://www.life.hu/news/20150701-ordog-nora-termeli-a-legtobb-penzt-a-forbes-magazin-legertekesebb-celebek-rangsoraban.htmlIdén is Alföldi Róbert lett a legértékesebb ember a Forbes magazin által immár másodszor felállított celebrangsorban. A lista második helyére Stahl Judit került, de Ördög Nóra is kiemelt helyen szerepel.News--Legjobb a mamának, legjobb a babának: mit szabad és mit nem terhesség alatt?http://www.life.hu/csalad/20150609-legjobb-a-mamanak-a-legjobb-a-babanak-mit-szabad-es-mit-nem-terhesseg-alatt.htmlKismamaként rengeteg olyan dologgal találjuk szembe magunkat, amivel kapcsolatban nem tudjuk, mi a jó döntés. Mást mond az orvos, a könyvek, a fórumok, mást az anyós, az apuka, és megint mást a szintén várandós anyák. És persze mást a saját testünk. Számos tévhit él például a várandósság alatti sportolásról, a szexről, a megfelelő étkezésről, a koffein- és alkoholfogyasztásról. Ezeket próbáljuk most helyre tenni.CsaládThinkstockViszlát, terhességi csíkok! Tippek, melyek segítenek az eltüntetésébenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150504-terhessegi-csikok-striak-eltuntetese-trukkok-tippek.htmlKatalin hercegnő második gyermeke születése után 12 órával már makulátlanul festett, és bár a ruha eltakarta, amit kellett, abban azért biztosak vagyunk, hogy a terhesség az ő bőrén is nyomot hagyott. A terhességi csíkok jelenléte nagyon sok mindenen múlik, ám jó, ha tudod, hogyan érdemes helyreállítani a bőr állapotát a szülés után. Ez Zsír!ThinkstockSzauna, alkohol és a többiek – tiltólistás dolgok a terhesség alatthttp://www.life.hu/babavaro/20150114-terhesseg-alatt-mit-szabad-es-mit-nem-alkohol-szauna-szolarium-napozas-huseves.htmlAzt remélhetőleg minden kismama tudja, hogy a kábítószerfogyasztás és a cigarettázás kifejezetten tiltott a terhesség alatt. Ám vannak olyan ételek, mozgásformák, élethelyzetek, amiket szintén érdemes kerülni abban a bizonyos 9 hónapban. Ha már várandós vagy, de ha még gyermekvállalás előtt is állsz, jó, ha tisztában vagy a tiltólistás dolgokkal!Babaváró--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.