Ördög Nóra termeli a legtöbb pénzt - Ő a legeladhatóbb magyar celebnő

Fotó: TV2 -
lista Palvin Barbara hírnév összesítés termelés pénz Forbes magazin Liptai Claudia Alföldi Róbert Stahl Judit rangsor Ördög Nóra érték Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén is Alföldi Róbert lett a legértékesebb ember a Forbes magazin által immár másodszor felállított celebrangsorban. A lista második helyére Stahl Judit került, de Ördög Nóra is kiemelt helyen szerepel.

Bár Ördög Nórát Liptai Claudiával együtt maga mögé utasította Stahl Judit, a Forbes magazin szerint a TV2 népszerű műsorvezetője pénztermelő képessége férfitársait is megelőzi - írja az Origo a szerdán megjelent magazin száma alapján, amelyben a legértékesebb magyar hírességeket rangsorolták.

Hiába került hátrébb a rangsorban, a férfiakat is megelőzi pénztermelésben Ördög Nóra Fotó: TV2

Három szempontot vettek figyelembe a lista elkészítésekor:

a celebek ismertsége mögött fellelhető-e valódi teljesítmény, milyen a személyes brandek pénztermelő képessége, és milyen az imidzs tudatos kezelése.

Az összesítés szerint idén is Alföldi Róbert került az első helyre, a másodikra Stahl Judit, míg a dobogó harmadik fokán Kovács Ákos zenész végzett. Bár Stahl sokat erősödött a tavalyi 10. helyezéséhez képest, a maga mögé utasított Ördög Nóra továbbra is a legsikeresebb hazai pénztermelő híresség a nők és a férfiak között egyaránt.

A lista további helyezettjeiről bővebben az Origón olvashatsz ide kattintva.

Hihetetlenül élvezi a szabadságot Alföldi Róberthttp://www.life.hu/kult/20150408-alfoldi-robert-az-x-faktor-mentora-elvezi-a-szabadsagot.htmlNem tudja magát beosztottként elképzelni Alföldi Róbert színész-rendező, akinek rengeteg a munkája mostanában, számos színházi felkérést kap. KultRTLKLUBÖrdög Nóra angol vénkisasszonynak öltözötthttp://www.life.hu/trend/20150607-ordog-nora-az-enek-iskolaja-dontojen-angol-venlanynak-oltozott.htmlA mindig csinos Ördög Nóra egészen új stílust próbált ki a gyerekek tehetségkutatójának döntőjén.Trend--Stahl Juditnál robbanás történthttp://www.life.hu/bulvar/20150615-stahl-judit-sztarszakacs-musorvezeto-konyhajaban-robbanas-tortent-a-sutoje-felrobbant.htmlAz ízletes sütiknek és ételeknek annyi, Stahl Judit tűzhelyének sütőrésze felrobbant, a sztárszakács borzalmas látványra ébredt.TV + Bulvár--Alföldi Róbert nyitja meg a 20. Budapest Pride Fesztiválthttp://www.life.hu/news/20150630-alfoldi-robert-nyitja-meg-a-20-budapesti-pride-fesztivalt.html10 napon át körülbelül 60 eseményen vehetnek részt a 20. alkalommal megrendezett Budapest Pride Fesztivál látogatói. Az eseményt Alföldi Róbert nyitja meg. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huSmink nélkül is álomszép nő Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20150626-smink-nelkul-is-alomszep-no-liptai-claudia.htmlLiptai Claudiát többnyire úgy láthatjuk, hogy előtte fodrász, sminkes és stylist veszi kezelésbe. A szép színésznő azonban a színpadi külseje mellett örömmel felvállalja natúr arcát is. És nagyon jól teszi. TrendOrigoHalálra ítélték a magyar tanárnő gyilkosát Abu-Dzabibanhttp://www.life.hu/news/20150630-halalra-iteltek-ibolya-ryan-magyar-tanarno-gyilkosat-abu-dhabiban.htmlBűnösnek találták és halálra ítélte a bíróság Alaa al-Hashemit, aki tavaly decemberben egy konyhakéssel végzett a magyar származású Ibolya Ryannel egy bevásárlóközpont mosdójában.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.