Örömhír! Már nincs kómában a Forma1-es pilóta

Forrás: AFP/Alexander Klein -
pilóta kóma Forma-1 Jules Bianchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jules Bianchi, a 25 éves pilóta még mindig küzd az életéért, de már nincs kómában. 

Bianchi a Marussia-istálló pilótájaként még tavaly októberben a Japán Nagydíjon szenvedett balesetet, amikor 200 kilométer/óra sebességnél a vizes pályán megcsúszott, és egy munkagépnek csapódott - írja a Blikk. A pilóta súlyos koponyasérülést szenvedett, és a helyszínhez közeli jokkaicsi kórházba szállították, majd repülővel Ázsiából átvitették Franciaországba, és azóta a kezelése is ott zajlik.

Forrás: AFP/Alexander Klein

"Julest már nem tartják mesterséges kómában, de még mindig nincsen eszméleténél. Már képes önállóan lélegezni, azonban az állapota stabil, de továbbra is kritikus. A kezelése egy új szakaszba lépett, az orvosok megpróbálják javítani az agyműködését" – mondta Bianchi apja.

A hírt a Nemzetközi Automobil-szövetség egyik szóvivője, Matteo Bonciani is megerősítette.

Öccse azt állítja: Nem halt meg Molnár Csilla Andreahttp://www.life.hu/news/20150702-molnar-csilla-megsem-halt-meg-es-kulfoldon-el.htmlA tragikusan elhunyt szépségkirálynő mindössze 17 éves volt, amikor önkezével végett vetett az életének, azonban vannak, akik szerint még mindig életben van. Állítólag többek közt Molnár Csilla öccse is ezt állítja.NewsOrigoMeghalt Overdose, a legendás versenyló http://www.life.hu/news/20150702-meghalt-overdose-a-magyar-csodalo.htmlA nemzetközi hírű telivér szerda délután háromnegyed hatkor, 10 éves korában pusztult el. A PannoniaOverdose értesülése szerint kólika, hasi katasztrófa végzett vele. News--Legendás nőket elevenít meg egy fotós – Elképesztő fotók!http://www.life.hu/news/20150701-elkepeszto-fotosorozatot-keszitett-egy-kreativ-fotos.htmlA dél-afrikai fotós olyan nők bőrébe bújt, akiket a világtörténelem leghíresebb női közé soroljuk.NewsOrigoA kaliforniai nő megszülte a gyermekét, majd felgyújtotta az erdőthttp://www.life.hu/news/20150701-megszulte-a-gyermeket-majd-felgyujtotta-az-erdot.htmlElképesztően kalandosan zajlott le egy kaliforniai nő szülése, aki csak sétálni indult az erdőbe.NewsThinkstockHasznált lakások vásárlását is támogatja az új szocpolhttp://www.life.hu/news/20150701-atalakul-a-szocpol-hasznalt-lakasokra-is-felhasznalhato.html2015. július 1-jétől sokkal több ingatlant lehet szocpol támogatással megvásárolni.News--Kiderült, kik a legmenőbb magyar "szelfisztárok"http://www.life.hu/news/20150701-berki-krisztian-dukai-regina-levai-adrienn-a-legnepszerubb-magyar-szelfisztarok.htmlNyilvánosságra kerültek az első Magyar Instagram Körkép egyáltalán nem meglepő eredményei. Az is kiderült, ki a legtrendibb celebkirály.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.