Július 2-án Telihold és Százszoros nap! – Használd ki te is a lehetőségeket!

telihold energia szerelem lehetőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tibeti hagyományok szerint minden Telihold napja százszoros erővel bír. Ezeken a napokon különösen érzékenyek vagyunk. Megérzéseink felerősödve működnek.

Mire figyelj ezen a napon? Légy tudatos, gondolkozz pozitívan – minden gondolat százszoros erővel bír! Maradj pozitív! Higgy abban, hogy képes vagy megoldani a problémákat és legyőzni a nehézségeket!

A Telihold ereje segít lezárni és elengedni minden olyan dolgot, ami hátráltat, energiát vesz el tőlünk és nem tesz boldoggá.

A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy lezárj egy már régen nem működő kapcsolatot, hogy megbocsáss azoknak, akikre valamiért haragszol, hogy – akár a szó valódi értelmében is - rendet tegyél magad körül.

Forrás: Thinkstock

Ha van kedved, tedd a következőket: gyújts meg egy fehér színű gyertyát és vegyél egy szép, tiszta (persze üres) papírt magadhoz, egy szépen fogó tollal együtt. Vegyél néhány mély levegőt, csendesedj el. Gondold át, mik azok a dolgok, amiket szeretnél a jövőben elérni és írd le őket a papírra. Szép sorban, mindet egymás után. Amikor elkészültél, olvasd újra végig, amit leírtál. Ha végeztél, égesd el a papírt (vigyázz, tűzveszély!) és fújd el a pernyét. Meglátod, ma olyan energiák tombolnak, hogy biztosan valóra válnak az álmaid!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.