Öccse azt állítja: “Nem halt meg Molnár Csilla Andrea”

Forrás: molnarcsilla.hu -
öngyilkos szépségverseny szépségkirálynő öngyilkosság Paraguay tragédia Molnár Csilla Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikusan elhunyt szépségkirálynő mindössze 17 éves volt, amikor önkezével végett vetett az életének, azonban vannak, akik szerint még mindig életben van. Állítólag többek közt Molnár Csilla öccse is ezt állítja.

Molnár Csillát 1985-ben választották Magyarország legszebb lányának. Egy évvel később viszont öngyilkosságot követett el, amikor bevett harminc tablettát apja szívgyógyszereiből. A hír sokkolta a közvéleményt, és a mai napig terjednek elméletek a lány haláláról.

Forrás: molnarcsilla.hu

Csilla öccse a Blikknek adott korábbi nyilatkozatában azt állította, hogy hét évvel ezelőtt külföldön találkozott valakivel, akit a nővérének vélt. "Az utcán konfliktusba keveredett, nekem kellett megvédenem őt" – jelentette ki. Attila többek közt azzal próbálta alátámasztani elméletét, hogy annak idején csak néhány pillanatra látta a nővérét a koporsóban, és nem hiszi, hogy őt temették el Kaposváron.

A Tolna megyei Pincehelyen élt dr. Tóth László polgármester, aki mélyen hitt abban, hogy a volt szépségkirálynő nem halt meg, és jelenleg Paraguayban lakik – írja a Story magazin. A férfi állítólag olyan aktákat őrzött az otthonában, amelyekben egy fotó szerepelt Csilláról a dél-amerikai városban. A polgármester szerint ezekből az aktákból tudta meg, hogy Csilla a szépségverseny ideje alatt is Klemm Anna néven az elhárítás ügynöke volt.

A férfi halála után a dossziék már nem kerülhettek nyilvánosságra, mivel a faluvezető felesége kidobta őket.

Amerikai milliárdos tett keresztbe Vajna Tímeánakhttp://www.life.hu/news/20150702-vajna-timea-bajba-kerult-egy-amerikai-milliardos-kijelentese-miatt.htmlA világszépségverseny dúsgazdag tulajdonosa, Donald Trump bajba sodorta a saját szépségversenyeit, így a Vajna Tímea tulajdonában lévő Miss Universe Hungaryt is.News--Meghalt Overdose, a legendás versenyló http://www.life.hu/news/20150702-meghalt-overdose-a-magyar-csodalo.htmlA nemzetközi hírű telivér szerda délután háromnegyed hatkor, 10 éves korában pusztult el. A PannoniaOverdose értesülése szerint kólika, hasi katasztrófa végzett vele. News--Elrajtolt az idei, 47. Kékszalag Árkád Nagydíj http://www.life.hu/news/20150702-elrajtolt-az-idei-47-kekszalag-arkad-nagydij.htmlJúlius 2-án, csütörtök reggel 9 órakor megkezdődött a Balaton egyik legnagyszabásúbb eseménye: elrajtolt a 47. Kékszalag vitorlásverseny. News--Legendás nőket elevenít meg egy fotós – Elképesztő fotók!http://www.life.hu/news/20150701-elkepeszto-fotosorozatot-keszitett-egy-kreativ-fotos.htmlA dél-afrikai fotós olyan nők bőrébe bújt, akiket a világtörténelem leghíresebb női közé soroljuk.NewsOrigoElőször beszélt szerelme öngyilkosságáról Kiss Daniella szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20150702-eloszor-beszelt-szerelme-ongyilkossagarol-kiss-daniella-szepsegkiralyno.htmlAhogy korábban megírtuk, szörnyű tragédia árnyékolja be a Miss World Hungary győztesének, Kiss Daniella életét. A lány egykori párja ugyanis fél évvel ezelőtt öngyilkosságot követett el, mert a fiatal fiú nem tudta feldolgozni, hogy szakítottak.News--Megdöbbent a násznép a menyasszony tettén - Videó!http://www.life.hu/news/20150701-romantikus-video-terjed-az-interneten.htmlMegőrül az internet ettől a megható esküvői videótól. A felvétel megtekintése után garantáltan kelleni fog a papírzsepi!News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.