Amerikai milliárdos tett keresztbe Vajna Tímeának

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
szépségverseny Miss Universe Vajna Tímea botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világszépségverseny dúsgazdag tulajdonosa, Donald Trump bajba sodorta a saját szépségversenyeit, így a Vajna Tímea tulajdonában lévő Miss Universe Hungaryt is.

A milliárdos republikánus jelölt, Donald Trump korábban botrányos választási beszédet mondott, amelyben a mexikói bevándorlókat sértegette. Ennek következményeként az NBC televízió petíciót nyújtott be, és aláírásokat gyűjt, hogy vegyék le a tulajdonában lévő Miss Universe műsort – írja a Bors.

Forrás: Zsigmond László/Life.hu

Trump kijelentése miatt a show házigazdái egyszerűen kihátráltak, és még Shakira is felháborodását fejezte ki. Vajna Tímea rengeteg időt, és pénzt fektetett férjével a versenybe, aminek az idei győztese Nagy Nikolett lett. Ha a tévé nem közvetíti a döntőt, az sokak szerint nagyon rossz hatással lesz az egész üzletre, sőt a következő évek versenyeit is befolyásolhatja. Timi a Borsnak elmondta, ez átmeneti helyzet, és nem aggódik.

"Mára közel 90 ország versenyzője vesz részt a világ legnevesebb szépségversenyén, a Miss Universe-en, amelyet először 1952-ben rendeztek meg, 1972-től színes és káprázatos show-műsor keretében láthatja a közönség. A következő két hétben is folytatják a munkát, és július 12-én megkoronázzák Amerika legszebb lányát. Mi is előretekintünk, haladunk teljes gőzzel, ahogyan azt terveztük" – mondta el a Miss Universe Hungary tulajdonosa.

Elrajtolt az idei, 47. Kékszalag Árkád Nagydíj http://www.life.hu/news/20150702-elrajtolt-az-idei-47-kekszalag-arkad-nagydij.htmlJúlius 2-án, csütörtök reggel 9 órakor megkezdődött a Balaton egyik legnagyszabásúbb eseménye: elrajtolt a 47. Kékszalag vitorlásverseny. News--Legendás nőket elevenít meg egy fotós – Elképesztő fotók!http://www.life.hu/news/20150701-elkepeszto-fotosorozatot-keszitett-egy-kreativ-fotos.htmlA dél-afrikai fotós olyan nők bőrébe bújt, akiket a világtörténelem leghíresebb női közé soroljuk.NewsOrigoMi a közös Kim Kardashianban, Martin Luther Kingben és Ronald Reaganben? Most megtudhatod!http://www.life.hu/news/20150701-kim-kardashiant-meghivtak-a-commonwealth-clubba-ahol-korabban-martin-luther-king-es-ronald-reagan.htmlA celebnő olyan nagy nevek nyomdokaiba lépett, mint Martin Luther King és Ronald Reagan. De vajon mit tett ezért?News--Vajna Tímea elárulta, mi a legjobb dolog a világonhttp://www.life.hu/bulvar/20150621-andy-vajna-felesege-vajna-timea-elarulta-mi-a-legjobb-dolog-a-vilagon.htmlAndy Vajna neje nyilvános Facebook oldalán kürtölte világgá, mit szeret legjobban az életében. Lássuk hát, mire esett a választása!TV + BulvárOrigoHollywoodi sztárral vacsorázott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150614-tom-hanks-es-vajna-timea-egyutt-vacsorazott.htmlIgen nagy megtiszteltetésben volt része tegnap este Vajna Tímeának: együtt vacsorázott a két Oscar-díjjal is büszkélkedhető színésszel.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVajna Timi visszaadná Sarka Katának a Miss Universe Hungaryt: "Egyszerűen nem éri meg ezt a szépségversenyt megrendezni!"http://www.life.hu/bulvar/20150622-vajna-timi-visszaadna-sarka-katanak-a-miss-universe-hungaryt-nem-eri-meg-megszervezni.htmlÚgy tűnik, hogy Timi lelkesedése a szépségverseny-szervezésért alábbhagyott, jövőre szabadulna a Miss Universe Hungary licencétől.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.