Ilyet még nem láttál! Mindenkit lenyűgözött a hajléktalan férfi

zongora lenyűgöző drog hajléktalan videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A floridai Sarasotában egy civil művészeti projekt keretében zongorákat helyeztek el a városban. Ami ezután történt, azon még a szervezők is meglepődtek.

Donald Gould, egy hajléktalan férfi ült le az egyik zongorához, és játékával elkápráztatta a járókelőket. Az előadásáról videót is készítettek, amit néhány nap alatt több millióan néztek meg az interneten. A férfi teljesen meghatódott attól, hogy a játéka tetszett az embereknek: „Nem tudom elhinni. Még mindig küzdök a könnyeimmel.”

A férfi gyerekként klarinétozni és zongorázni tanult, és később is szeretett volna ezzel foglalkozni. De kénytelen volt otthagyni az egyetemet, amikor elfogyott a pénze három szemeszterrel a diploma előtt. Ezután különböző munkákat vállalt, majd megnősült. A felesége azonban 98-ban meghalt, ezután pedig drogfüggő lett, a fiát pedig elvették tőle. „Minden nap fájdalmas. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék a fiamra” – mondta a férfi, aki azt reméli, hogy hozzá is eljut a videó, és felveszi vele a kapcsolatot a 18 éves fiú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.