gyilkosság Nancy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feladta magát Kínában Jao Gaopeng, akire nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki a fiatal magyar prostituált, Nancy brutális meggyilkolása miatt. 

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: a 32 éves kínai állampolgárt, Yao Gaopenget azzal vádolják, hogy brutálisan összeverte, majd elvágta a torkát a 19 éves, Nancy-ként ismert örömlánynak május elején. A férfi ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki, mert már akkor azt feltételezték, hogy gyorsan visszatért Kínába. A férfi egy ideig bújkált, azonban a Cink.hu információi szerint - melyeket a budapesti rendőrség is megerősített - most feladta magát a kínai rendőrségen.

Nancy, prostituált, gyilkos Forrás: police.hu

A portál szerint ugyanakkor a hazai kínai berkekben olyan pletykák is felröppentek, hogy a kínai rendőrség elengedte a feltételezett gyilkost arra hivatkozva, hogy a két ország között nincs kiadatási egyezmény, így Yao Gaopeng csak papírmunkát csinálna nekik.

8 hétig nem ment vécére, majd meghalt a tinédzserhttp://www.life.hu/news/20150703-nyolc-hetig-nem-ment-vecere-a-tinedzser-majd-meghalt-szivinfarktust-kapott.htmlTragikus halált halt az a 16 éves lány, aki két hónapig tudatosan visszatartotta a székletürítését. Az angol fiatallal szívroham végzett. NewsThinkstockSokkoló! A fagyasztóba tette szüleit, miután megölte őkethttp://www.life.hu/news/20150627-a-fagyasztoba-tette-szuleit-miutan-megolte-oket.htmlBrutális gyilkossággal vádoltak meg egy férfit, miután két holttestet találtak a fagyasztójában, melyekről azt feltételezik, hogy a szüleié. NewsThinkstock"Legalább egyszer nézzétek meg a napfelkeltét" - Különös házit kaptak az olasz tanár diákjaihttp://www.life.hu/news/20150620-kulonos-hazit-kaptak-az-olasz-tanar-diakjai.htmlValódi tanárhoz méltóan, Cesare Cata minden erejével azon van, hogy inspirálja és egy jobb életre nevelje diákjait. Ennek megfelelően osztotta ki a házi feladatokat is a nyári szünetre. NewsThinkstockKivégezhetik Nancy gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20150622-nancy-gyilkosat-kivegezhetik.htmlA brutálisan meggyilkolt Nancy lakásában a rendőrség egy régi mobiltelefont foglalt le. Azonban a lánynak valószínűleg volt egy okostelefonja is, amelyet gyilkosa magával vihetett. NewsIlyen visszataszító képet nem láttunk még Robbie Williamsrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150703-ilyen-visszataszito-kepet-nem-lattunk-meg-robbie-williamsrol-amit-az-instagramjara-posztol.htmlRobbie Williams többször sokkolt már minket. Most ugyan nem ez volt a célja, mégis sikerült. TV + SztárokOrigoTizenkétmillió forintra büntették Bajor Imre "orvosát"http://www.life.hu/news/20150703-tizenketmillio-forintra-buntettek-bajor-imre-orvosat-vargha-zoltant.htmlAhogy a Life.hu is megírta, hatalmas harcot vívott a súlyos agydaganatban szenvedő Bajor Imre. Bár sokszor úgy tűnt, hogy a színész jobban van és különleges kezelésekben bízott. A sok megpróbáltatás után a Kicsihuszár 2014. augusztus 6-án feladta a harcot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.