8 hétig nem ment vécére, majd meghalt a tinédzser

halál vécé szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus halált halt az a 16 éves lány, aki két hónapig tudatosan visszatartotta a székletürítését. Az angol fiatallal szívroham végzett. 

Emily Titterington enyhe autizmussal küzdött és furcsa fóbiában szenvedett: irtózott a vécéktől. Éppen emiatt két hónapig tudatosan visszatartotta a székletürítését, aminek következtében szívrohamot kapott és meghalt - írja az Independent.

Forrás: Thinkstock

Mivel a méreganyag hihetetlen mértékben felhalmozódott a szervezetében, a szervei elkezdtek súlyosan alulműködni, a keringési rendszere felborult. Otthonában esett össze, a kiérkező mentősöket pedig megdöbbentette a látvány. "Sokkoló volt! A lány hasa annyira fel volt puffadva, hogy az alsó bordái előrébb tolódtak, mint az ágyéka" - mondta az Independent magazinnak az egyik mentős, Lee Taylor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.